Skip to main content
  • alt
  • 19.06.2017.

Torpedo One: Paradocks powered by Heineken lansiranje u Harteri

Paradoksi su oni koji samim svojim zašto pobijaju svoj zato, koji postoje baš zbog razloga zbog kojih po svim zakonima i logičkim petljama njihovo postojanje ne bi trebalo biti moguće, paradoksi su oni koji se rugaju uvriježenom stanju stvari isplažena jezika i izazivaju zdrav razum samom ontologijom toga da su stvarni. No voliš ove proturječnosti, znaš da je kontradikcija magično privlačna pa plešeš u slavlju te činjenice.


Plešeš slobodno prihvaćajući sve ono što istodobno je i nije, što nije nikada bilo kao opipljivo, ali oduvijek postoji, ono što slijedi nigdje zapisana, a svima poznata, pravila, ono u kojem noć svijetli jače nego dan i u kojem zore označavaju krajeve a ne početke… Heineken razumije i nakon plesa na utvrdi koja stoljećima bdije nad Zagrebom zelene prizme plesa sele se u Rijeku.

Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima.  Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje i u Rijeku.

Upravo ovdje 24.06., party se seli na još jednu značajnu lokaciju, tvornicu Hartera u Rijeci. Na ovoj predivnoj lokaciji, u suradnji s riječkim klubom Crkva, odjelom za kulturu Grada Rijeke te Lučkom Upravom, Riječani će uz vrhunsku produkciju, najbolje regionalne DJ-e i producente moći uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju, Torpedo ONE: Paradocks powered by Heineken partyju.  Na  trenutno najboljoj open-air lokaciji u Rijeci, uživanje u partyju trajat će do jutra.

Zoru pred pučinom u gigantu tvornice vode soundtrackom riječke noći Marina Karamarko [ ThanQ, Innocent Music ], Lemon vs. Mark Ash [ Balance ], Andrea Ljekaj [ Save us, Get Physical ], Instant Supa [ Blacksoul Music ] i Altar Servers [ Claus Cottini & Life4Funk, Crkva ]. Paradokse zamataju, omotaju, odmataju, evoluiraju i implodiraju  koherentni narativ od 22 do 8 ujutro, a ti ćeš prije paradoksalne međe dana u ponoć upadati za 40 novaca, dok nakon ubacuješ 60.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2