Skip to main content
  • alt
  • 30.04.2015.

TOY festival i predparty u riječkoj Harteri

Klub mladih “Susajda” i udruga “Škatula” po prvi puta ove godine održavaju sasvim novi festival Tides of Youth, ili kako ga vole zvati TOY.

 
Plima mladosti zasut će istočnu stranu otoka Cresa na rtu Tarej od 3. do 5. srpnja u jednom 100% beskompromisno domaćem festivalu koji će ti uši natopiti zvukom a nosnice lutajućim mirisima kadulje i lavande koje nosi nježni ljetni otočni vjetar.

alt

 
Glazbene mladice onih koji kreću u ucrtavanje svojih putanja veselit će vas rasprostrte po tri floora: trance, dub i rock. No uz melodično njihanje pod vedrim nebom moći ćete se pridružiti i radionicama ili baciti očnu jabučicu i na koju filmsku projekciju, moće ćete pojesti palačinke i počinuti od plesa na golemom šanku. Za detalje o izvođačima hopsni na službenu stranicu eventa na kojoj će te u tjednima koji dolaze čekati još mnogo informacija uključujući i one o dvije radne akcije koje ćeš moći provesti sa svojim suplesačima.
 
No dok srpanj ne osvane u svojoj toploj sjajnosti ti se možeš zagrijati već na predpartyju u subotu, 9. svibnja, u riječkoj Harteri na kojoj ćeš ujedno moći zgrabiti i upade po promo cijeni od 100 kn dok ćeš na ulazu festivala platiti 150kn.

alt

 
Predfešta se sastoji od dva stagea koji će žonglirati tranceom, rockom i dubom i ambientom. Nacrtaj se oko 22 sata i ponesi 20HR novaca za upad prije ponoći i 25 nakon, a kako bi znao što dobivaš izvoli:
 
 
STONER PSYCHEDELIC STAGE:
 
WUNA (Rijeka) 
BALATHON (Rijeka)
PARASOL CARAVAN (Linz, Austrija)
STIKK (Krk)
OGOLOGO (Rijeka)
PONCIJE PILAT (Cres)
BIG FOOT (Cres) 
 
 
DUB AMBIENT STAGE:
 
POPPY (Rijeka)
ZENICAFARIA (BiH)
LOWFREQUENCY (Rijeka/Vinkovci)
ABOGGAJEBO (Rijeka)
TETRAPARALELOPIPED (Rijeka)
SLAVONIJA VIBES SYNDICATE (Slavonija)
 
VISUALS: TETRAPARALELOPIPED (Rijeka)
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2