Skip to main content
  • 6.04.2022.

U Kocki kreće novi glazbeni program Ritam Revolucija

Ovog petka 8. travnja u Klubu Kocka u Splitu započinje novi glazbeni program pod nazivom Ritam Revolucija nastao pod kretivnim vodstvom mladog Šibenčanina, Filipa Božića

Piše: 

Već poznat među festivalskim posjetiteljima na Martinskoj ovaj entuzijastični mladi organizator sa trenutnom adresom u Splitu dovodi novi svježi dah glazbene kulture u dobro poznati prostor Kocke u gradu pod Marjanom. Prvo izdanje dovodi skupinu regionalnih drum and bass imena sa početkom u  19h pa sve do 02h ujutro.

Fornax (SLO) član Keep it Rollin ekipe koja radi svoju emisiju na Radio Nula i Altr Radio u Sloveniji; Wooga (SLO) član Bass Fighters ekipe i producent sa predivnim katalogom; Loqo (CRO, ŠI) Šibenska mlada snaga drum and bass glazbe sa već zapisanim nastupima na Seasplash Festivalu, Membrain Festivalu, … te za kraj purger sa dalmatinskom adresom FrenkyBoy (CRO, SU) DJ, promotor i producent lokalnoj publici možda najpoznatiji kao osnivač Bass Couture projekta, te kao producenta i voditelja Bubanj&Bass Radio emisije koja se emitira na Radio808 i Radio Roža.

Svirat će se svi oblici drum and bass glazbe, a najbolje da opišemo kroz riječi samog organizatora.

„Ušli smo u proljeće, a kako najbolje otvorit sezonu vrućih izlazaka nego doći plesati na svježe i kvalitetne zvukove iz drum 'n' bass svijeta! Ritam Revolucija nam donosi 4 artista sa domaće i susjedne scene koji jedva čekaju rasplesati te sa selekcijama masnog bassa i dinamičkog zvuka kroz više podžanrova , koji se slažu u još jedan provod za pamćenje. Ako dosad nisi imao priliku doći na ovakav event čekamo te širokih ruku s morem pozitivne energije! „

Ulaz 35kn uz Covid potvrde

Studio Daboo (Vizuali i dizajn)
Klubskascena.hr (medijski suradnik)
Bass Couture (Medijski suradnik)
Bubanj&Bass Radio (Medijski suradnik)

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop