Skip to main content
  • 20.09.2017.

U Revelinu sezona još traje, zamaskiraj se uz Secret: Illumina

Samo jedan predmet dovoljan ti je doživiš stvari drugačije nego kakve jesu. Doživljaj koji će te zamaskirati i pretvoriti mističnu dramu u avanturističku noć

Piše: 

Već stoljećima narod koristi razne načine prikrivanja neželeći pokazati svoj identitet. Sve ono što želiš znati o osobi možeš otkriti jednim pogledom u lice. No gdje bi se pronašla zabava u susretu sa osobom koju gledaš u licu dok otkrivaš sve bitne stvari o njoj. Ne možeš uvijek sve znati. Neke stvari ostaju tajna, jer otvaraju tvoju maštu koja je toliko bitna za događaje ovakvoga tipa. Želimo da budeš dio ovog misterija. Masovne zidine tvrđave u kojoj se smjestio klub Revelin pokazat će ti da i onda kada ne vidiš sve, doživiš jako puno. Subota 23.9. rezervirana je za sve znatiželjne koji žele zadnji puta mahnuti ljetu i pozdraviti se u noći pod punim mjesecom naziva Secret: Illumina.

Onog trenutka kada staneš između hladnih zidova sa maskom na licu, sve staje i prostor biva ispunjen erotičnim mirisima i atraktivnim plesovima. Glazba će biti sporedni lik kako bi dobio osjećaj da si zaista došao na bal. Nemoj se ustručavati, nitko ne zna tko si, osjeti slobodu koja te ispunjuje. Pokreni svoju domišljatost i zaigraj se u ovoj intimnoj atmosferi. Rastereti se ikakvih predrasuda, sada ti je odlična prilika da pokažeš svoje pravo JA.

Mi trenutno ne nosimo masku i nemožemo ti sve otkriti, tek toliko da te zaintrigira cijela priča koja se tamo odvija. Zabava je zagarantirana, to je sve što ti možemo otkriti. Probaj više informacija potražiti na linku.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop