U riječkom klubu Terminal veliko finale Truesoundovog DJ Contesta

Srijeda, 04 Svibanj 2011

Proteklih mjesec dana prva hrvatska DJ booking agencija, Truesound Entertainment, odabirala je mixeve brojnih zainteresiranih DJa, koji su svoje uratke dostavljali u sklopu velikog DJ Contesta koji se organizira u suradnji ove agencije i novog europskog ljetnog festivala – labIN24seven Summer Festivala.


Vrhunac i samo finale ovoga velikog natjecanja održat će se 6. svibnja, u renomiranome riječkom klubu Terminal, koji će ugostiti tri najbolja ženska i muška DJa, i to po glasovima publike društvenih mreža.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Truesound Entertainmenta te predstavnika Produkcije festivala labIN24seven, zajedno s kompetentnim osobama iz svijeta clubbing glazbe, donijet će konačnu odluku, te odabrati pobjednicu i pobjednika, te im dodijeliti plaketu Truesound24seven Prize.

Organizatori poručuju da se sprema još neviđena zabava u Terminalu, koji inače slovi za jednog od prestižnih hrvatskih klubova. Da bi cijeli event bio još zanimljiviji, program će biti pod vodstvom riječkog komičara Davora Jurkotića iz 'Bijelih udovica' koji će predstaviti mlade DJ-e medijima i zabavljati publiku tokom večeri. Atraktivnost događanja i količina energije koju će ovi zanimljivi DJi širiti publikom Terminala sigurni su aduti za vrhunski proljetni clubbing koji će biti savršenom uvertirom za ljetni festival labIN24seven.
 
Finalisti
Ladies: DJ Allegra (Karlovac), Miss Monroe (Osijek), Lady Georgie (Pula)
Gentlemen: DJ Darow (Zadar), DJ Danny V (Rijeka), DJ Sin (Pula)


Žiri:
Boris Bjelica (DJ Bebetto / Monvi Centar, Rovinj)
Carmen Borošić (Glazbeni manager / Party League Croatia)
Attilio Pessi (Truesound Entertainment)
Mario Gigović (Labin24Seven Summer Festival)
Marin Biočić (DJ Mr.Marley / opAopA Sound)
 

Ulaz je cijelu noć besplatan za sve posjetitelje. DJ Contest započinje u 23 sata i završava u 5 sati.

U riječkom klubu Terminal veliko finale Truesoundovog DJ Contesta