Skip to main content
  • Snowbombing
  • 3.03.2007.

U susret Snowbombing festivalu (Austrija)

Popularni britanski Snowboarding Rave Party "Snowbombing" se vraća ovog travnja svojim 7. izdanjem. Nesumljivo najveći svjetski zimski festival, Snowbombing se održava u mjestu Mayrhofen, u Austriji iza Uskršnjeg vikenda. "Piste by day, beats by night" glasi slogan, a na ovogodišnji festival je dodano nekoliko bendova.

Piše: 

Naslovna foto

Snowbombing

Za zagrijavanje su zaduženi Digitalism, James Zabiela i Justice a od Dj-a nastupaju The Scratch Perverts,Switch, James Lavelle, James Zabiela, Justice, M.A.N.D.Y, Rob da Bank, Evil Nine, The Glimmers, Simian Mobile Disco, Soul of Man, Wiliams,Tayo, Greg Wilson, DJ Medhi, DJ Feadz, Todd Terje, Trevor Loveyes, Jesse Rose&Uffie i mnogi drugi.

Snowbombing se održava u popularnom skijaškom odmaralištu Mayrhofen, jednom od Austrijskih kasno-sezonskh skijaskih odmarališta. Skijališta su ušla u veliku ligu prije četiri godine kada su novi liftovi (žičare) digli promet za 40% posto, a ove godine se može vidjeti najveća Austrijska žičara. Mayrhofen je također kamenjak s kojeg se vidi moćni ledenjak Tux, najviša točka u Austriji sa visinom od 3 475m, do koje se dolazi sa najvišom duplom žičarom na svijetu. Sve padine su dostupne vikendom i nema potrebe za skijanjem na istom mjestu dva puta.

Ako glazba i snjeg nisu dovoljni za vas, Snowbombing također uključuje i mnogo drugih šansi za udovoljavanje vašeg malo lošijeg ponašanja, uzrađivanje u snjegu, ski plesovi pod maskama, gostionički kvizovi, velike trke, noći komedije, snježni bingo i ulični partyi koji uvijek garantiraju i uzrokuju ulične blokade. 5-dnevno noćenje s samoposlužnim apartmanima plus mašnete (košulje) za festival će vas koštati 219 funti. Informacije o drugim ponudama i popustima pogledajte na Snowbombing web siteu.

Napisao: Emanuel

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk