Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

U Zagreb stiže i The Prodigy Real Tribute Band

Četvrtak, 21 Ožujak 2013

Prodigy atmosfera i doživljaj dolaze u Zagreb. The Prodigy Real Tribute Band slove za najboljeg europskog interpretatora čuvenog britanskog sastava.

Krasi ih činjenica da sve pjesme izvode uživo, uz nevjerojatno puno energije, bez ijedne matrice, što mnogi ne mogu povjerovati. U subotu, 13. travnja u klubu Gjuro 2 u Zagrebu još jednom se događa nešto drugačije u režiji "Techno Clubbing" ekipe. Ovog puta stiže "pravi" tribute bend jednom od bendova koji su obilježili kraj 20. i dosadašnji tijek 21. stoljeća.

Vrata kluba otvaraju se u 21h, a nedugo potom počinje i koncert The Prodigy - Real Tribute Band-a koji traje do ponoći kada počinje party sa svima nam poznatim "titanima" hrvatske techno scene: Mr.DJ Dario, Zoky i Blurix LT, te se taj dio večeri nastavlja do 5h ujutro.

Cijena ulaza: 40kn u pretprodaji, a 50kn na ulazu kluba na dan održavanja koncerta. Kupljene ulaznice za koncert vrijede cijelu noć, a upad nakon ponoći (nakon koncerta) za one koji "malo kasne" tj. dolaze na techno / party dio večeri je 30 kn.

Pretprodajna mjesta: Transport Footwear trgovine (Gajeva 10, City Centar One, Importanne centar), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13), te sustav Eventima (www.eventim.hr).