Skip to main content

Uhvati dan na hvarskom podiju uz duboku ljetnu rezidenciju!

Lutat ćeš poljanama životnog i sjajnog, susresti putem svu lepezu onoga što živi između polova dobrog ili lošeg, ali kakvo god da je, uvijek je tvoje.

 
Najbolji savjet koji ćeš ikada dobiti je jedna kratka mala rečenica od dvije riječi… "Carpe Diem!". Uhvati ga, zgrabi dan za šiju, baci laso oko njega, tvoj je, uzmi ga, iskoristi sve što nudi i ugrizi ko sočnu ljetnu lubenicu koja kapa niz bradu. Dostojanstvo i radost koju uneseš u svaki dan će se s vremenom akumulirati u narativ tvoga života. Danas je najbolje ulaganje u sutra.

 
Stoga da bi dani bili još bolji hvarski hvatač dana usidren na plaži, Carpe Diem Beach Bar, nosi i sonorni soundtrack koji u rukama drže Deepholičari. Ovisni o konzumaciji ritmova, atmosferama dalekih beatova rođenih u mraku studija i esencijalno ispunjeni plesnim porivima započinju tako dugu ljetnu seansu rezidenture.
 
Deepholic team je tako već proplesao noć uz Tom Buga, Junior M-a i Noora da bi se sutra, 12. srpnja, iznova manifestirali ponad podija uz Kloxa uz podršku potonja dva gospodina. 19. srpnja donosi zvučne strasti uz Claptonea a Junior M-u se pridružuje i Outcome. 26. će donijeti i nastup, nimalo skromno nazvanog, Superlovera i od ovog dana nadalje s nama su do posljednjeg dana kolovoza Junior M i Noor kao stalni postav.

 
Kolovoz nadnevka drugog vozi dalje niz autocestu ritma s Purple Disco Machine, da bi 9. preuzeli Dry & Bolinger, i 23. ustupili mjesto za pultom dami Lady Dee, a na finalno hvatanje dana i noći u mreže sebe ispraća vas u predoprju jeseni Phill Garner.
 
Pa tako lutaoci žanrovskim kvartovima Deep Housea, Nu Disca i Housea, dobrodušni dozvolitelji tračnim padobrancima pod geslom "Za kvalitetnu glazbu uvijek ima mejsta!" zovu na hvarsku obalu. Dođi, pusti se, postani na tren Deepholičar, ljubavoholičar, plesomanijak ili što već želiš biti pod ljetnim nebom. Vidimo se u Carpe Diemu! Nikada više nećeš biti tako mlad kao ovoga ljeta!
 
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web