Image

Underground Fusion u Čakovcu 19.3.

Srijeda, 17 Ožujak 2010
"Underground Fusion" je projekt pokrenut krajem 2008. godine koji se zalaže za promicanje nekomercijalne elektronske glazbe.
Unatoč kratkoj povijesti stvorio je respektabilnu jezgru poklonika. Cilj ove manifestacije je okupljanje mladih ljudi, približavanje elektronske glazbe i jačanje scene odnosno elektronske glazbe u našoj državi.
Ovoga puta pripremamo najveći Underground Fusion party do sada. Party sa najvećim spektrom elektronske glazbe na ovom području i to naravno u najbolje uređenom klubu u ovom dijelu Lijepe naše, Disco Clubu Dijana. Dji će mixati raznovrsnu elektronsku glazbu od Techna, Minimala, Housea, Trancea, Progressiva te raznih podstilova već spomenute glazbe.

U goste nam dolazi jedan od zasigurno najboljih hrvatskih DJa, DJ Mary iz Zagreba čij je zvuk čakovečkoj publici već jako dobro poznat. Također bit će tu DJ Krnja iz Križevaca koj pali plesne podije već punih 26 godina i koj će otvoriti ovaj veliki party sa House i Tech House glazbom, nakon toga će špicu održati Mary i nakon njega će sa Minimal Technom nastupiti Phoenix Kraundler, ovoga puta sa specifičnim mixom na 4 kanala i na kraju večeri će doći red za ljubitelje Trancea, Progressiva i malo bržeg Techno ritma koj će odraditi dva koprivnička DJa Tochko i Sasha Delimar.

Mary
Audiometric Records / Soul Access
Zagreb

Krnja
Urbana House Groove
Križevci

Phoenix Kraundler
Underground Fusion
Koprivnica

Tochko
Music Matters
Koprivnica
Sasha Delimar
Music Matters
KoprivnicaUnderground Fusion u Čakovcu 19.3.