Skip to main content
  • 9.08.2022.

Underground techno Xenexa za novo poglavlje Go.Harda na ušću Neretve

Tamo gdje Neretva ljubi more, u magičnoj delti Dubrovačko-neretvanske županije mali Komin radi velike stvari uz DSI (Delta Sound Industry) koji nam sprema novo poglavlje Go.Hard projekta

Piše: 


Ovaj program prethodnih su godina ispunili DJ Jock, Alen Milivojević, Worda, Teo Harouda, dok idući gost Xenex iz Vukovara u Kiteboarding klub Komin stiže ove subote 13.08.


Foto: Studio Idearium

Underground techno scenom bavi se od 2006. godine i broji brojne nastupe u nekim od poznatih klubova u Hrvatskoj. Neki od njih bili su i u inozemstvu u zemljama poput Kine, Austrije, Slovenije i Srbije. Dijelio je pultom s raznim međunarodnim umjetnicima i većinom lokalnih underground umjetnika u svojoj regiji. 2013. počeo se baviti glazbenom produkcijom i do sada su se njegove trake mogle pronaći na izdavačkim kućama kao što su DSR Digital, Eclipse Recordings, Naked Lunch, Dolma Red, Reload Black itd.

Njegovu glazbu su puštali I Hate Models, Viper Diva (Shlømo & Hadone), A.Paul, The YellowHeads, David Temessi, Du'Art, Lea Dobričić itd. Stil koji svira temelji se na mračnijem i izravnijem technu, ali također voli dodati određenu raznolikosti i dinamičnih elemenata u svojim setovima ovisno o publici i atmosferi. Njegovo stajalište je da je techno glazbeni stil koji se neprestano razvija, a trebali bismo i mi kao umjetnici.

Line up:

▪️Xenex
▪️Matt R
▪️M.Schuman
▪️Matek
▪️Damii
▪️Doxa

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni kluba za 60 kn, a sve novosti oko ovog partya pratite na FB eventu ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2