Baner

Utvrda na jugu Hrvatske sprema gostovanja Britanca i Francuza

Ponedjeljak, 10 Rujan 2018

Dubrovački Revelin na godišnjoj listi najboljih klubova svijeta zasjeo je na visoku 40. poziciju, dajući mu još veći apetit za ovoljetnu sezonu.

Imenjak Spužva Bobovog zvjezdastog kolege, Patrick Topping svojim statusom oponaša oblik drugoga Patricka.  Štorija kaže da je dva tjedna nakon što je Sv. Valentin '89 lansirao svoje ljubavne strelice Velikom Britanijom rođen baš ovaj Patrick.Ubrzaš dvadesetak godina unaprijed i visiš početke onoga  koji će postati jedan od najobećavajućijih  DJ-a i producenata nove generacije britanskog zvuka. S izdanjima na Hot Creations, Hottrax i Relief Records, Patricka si mogao naći i na prvom mjestu Beatportove Tech house ljestvice, a lovio je nagrade i za najboljeg newcomera i za traku sezone.


Put je nosio od klubova rodnog Newcastlea, preko brazilskog Tomorrowlanda i WMC-a u Miamiju do rezidencije u ibiškom Paradiseu, a 12. rujna ga ugošćuje ni više ni manje no električni Filip kao rezidentska njuška koja vjeruje u snagu dobrog housea i izlete do techno metropole.


FB EVENT: Patrick Topping at DANCEϟectric ResidencyKlackalica sredine rujna donose ritam uzgojen pod Eifelom, u rodnom gradu Normana Doraya koji voli sve francusko, sve house i sve ono progressive dok mu leđa čuvaju Size Rec, PRMD Rec , Strictly Rhythm, Spinnin' Rec, Armada Records, Defected, Strictly Rhythm Interscope, Atlantic, LE7ELS. Francuzi su uvijek za ljubav, uvijek za hedonizam, glazbu, ljude i energiju. U Revelinu je u petak, 14.09.


Pa kljucni kroasan i dođi poslušati onoga koji si je zaslužio podršku iz centra suvremenih elektroničkih tokova i za kojeg su plesali i Creamfields, Tomorrowland, ULTRA  i vegaški XS and Light na dugotrajnim rezidencijama. Nakon ponešto veselog zvuka za velike bine, Norman se vraća korijenima i traži srce housea. Traži s njime.FB EVENT: Norman Doray | 14.09.2018 at Culture Club Revelin


 

Utvrda na jugu Hrvatske sprema gostovanja Britanca i Francuza