Skip to main content
  • lea dobričić
  • 9.02.2014.

Valentinovo uz Leu Dobričić

Lea Dobričić mlada je Dj-ica i producentica iz Beograda koja je svojim radom ušla u sami vrh europske glazbene scene, a ovog je ljeta odradila rezidenciju u prestižnom ibiškom klubu Privilegeu te je nastupila i na Elrow partyjima na Ibizi i Barceloni.

Piše: 

Naslovna foto

lea dobričić


Dijelila je pult s nekim od najvećih imena elektronske svjetske scene poput Laurenta Garniera, Luciana, Richiea Hawtina, Umeka, Dubfirea i još mnogim drugima.

Đakovački klub Storm i u 2014. širom otvara vrata elektronskoj sceni, po već publici poznatom osječkom serijalu Urban Art, koji je za Vas 14. veljače (petak) pripremio Leu Dobričić i Dr.Adjia.
{youtube}1mKq3cDi7l4{/youtube}

Beogradski producent i DJ u usponu izuzetno snažnog "techno karaktera" Dr.Adji-a ovim partijem ponosno predstavljaju kao vanjskog suradnika Urban Art-a, pod menadžeringom osnivačice Ann Marie. Cijelokupni doživljaj P.L.U.R.-a začinit će rođendanskom proslavom rezidenta Indya Slide. Podršku iza pulta im čine: Shi Pe, Kruno S, te Urban-ovac Ervin Mandari dok je za after zadužen rezident Techno Doze, Marko Abramović. Za vizualni dio će se pobrinut A-nalog. Cijena ulaznice je 20kn u pretprodaji, 30kn na dan eventa.

Lea Dobričić, 15.02. (subota) nastupa u zagrebačkom kino klubu Jadran Film gdje će joj se pridružiti Lemon Inc. i Pete Dux. Ulaznica 30/40 kn.
{youtube}81GJznW5yIE{/youtube}

{jcal_latest eventid=5510}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2