Baner

Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine na prvom #Fleapout partyu 17.03.

Petak, 09 Ožujak 2018

Veliki internacionalni Fleap Out Party priprema vam dobrodošlicu 17.03. u paviljonu 7 na Zagrebačkom velesajmu.


Karte po promotivnim cijenama možete uloviti još samo nekoliko dana na Entrio ticketing sustavu. Fleap Out je party kojim se zatvara najveća internacionalna konferencija za mlade, LEAP Summit. Posjetit će ga više od 3.000 sudionika iz cijeloga svijeta, željnih novih saznanja, iskustava uspješnih mladih ljudi ali i novih poznanstava i dobre glazbe. Za ovo posljednje će se pobrinuti tri međunarodne DJ zvijezde -  Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine uz koje ćeš imati priliku prepustiti se sjajnoj glazbi i vrhunskom partijanju.


Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine
Ako si ljubitelj energetskog housa teško je da do sada nisi čuo za Vanillaz! Njihov prvi singl "Sunshine" na Thriveu/Sonyu svirao je na stotinama radijskih postaja diljem svijeta koji je dosegao top 30 pop-liste na našem domaćem teritoriju Hrvatske i Slovenije. Posljednji singl "Supermoon" je suradnja s MTV dvojcom R3wire i Varski te pjevačicom MZKA. Glazbeni videozapis za pjesmu premijerno je prikazan na MTV-u.


Kosta Radman jedan je od najboljih EDM talenata koji dolaze iz Hrvatske. Svojim energetskim DJ izvedbama u klubovima i na festivalima, ljubitelje elektronske glazbe dovodi do ekstaze. “Hrvatski veleposlanik” Klubske scene u kategoriji "Najbolji EDM DJ” 2016., već godinama nastupa uz brojne svjetske DJ zvijezde. Trenutno je - desetu godinu zaredom - rezident DJ najpopularnijeg hrvatskog obalnog kluba "Papaya" koji prema prestižnom časopisu "DJ Mag" trenutno drži 9. mjesto na top 100 ljestvici najboljih klubova na svijetu.


Joe2Shine DJ, producent, glazbenik i glazbeni urednik mnogih poznatih klubova i festivala. Svirao je u više od 140 klubova te bio resident u najpoznatijim klubovima u Zagrebu (Aquarius, Hemingway, People’s, Shamballa, Khala, Gallery). Obilazio je i Jadransku obalu i nastupio u svim najboljim klubovima od poznatog Revelin kluba u Dubrovniku, Veneranda klub na prestižnom otoku Hvaru, Hemingway klub u Splitu, Noa klub na popularnoj plaži Zrće, Byblos u Poreču i još mnogo toga. Često možete uhvatiti Joea da svira EDM hitove te njima ljulja klub svojim vlastitim i jedinstveni bootlegsima i remixima.


Jeste spremni za najluđi party u trećem mjesecu? Karte za FLEAP možete kupiti po promocijskim Early Bird cijenama do isteka zaliha na Entrio ticketing sustavu, a dodatne informacije potražite na Facebooku i internetskoj stranici LEAP Summita.

 

Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine na prvom #Fleapout partyu 17.03.