Skip to main content
  • 23.11.2017.

Vatromet energičnih zvukova u novoj epizodi Ground Zero programa

Zatišje pred buru, zadnji Ground Zero event dogodio se prije dva mjeseca i ostavio dovoljno prostora da se sve pripremi za sljedeće izdanje koje nudi odličan line up.

Piše: 

Ground Zero je hvalevrijedan program koji promovira energiče zvukove i stvara uspješnu atmosferu već sedam godina. Uspješno na poljima Požege okuplja fanove techno zvukova, a sljedeća epizoda, We Are Not Numbers! predstavit će i druga kvalitetna imena. Datum događaja je 24. studenog u klubu Platinum gdje će glavnu riječ voditi gosti na relaciji Zagreb – Nova Gradiška – Osijek – Požega.

Glavni gost, tj. gošća večeri je MIIA koja dolazi iz Zagreba, a publici se većinom predstavlja za pultom Depo kluba. Iako je tek prije koju godinu stala za pult, u kratkom vremenu istaknula se svirajuću na četiri kanala čime dobiva na dinamičnoj slobodi izražavanja. Moguće je da ste se i susreli sa njezinim programom INVENToR za koji je ideja došla poslije njenog prvog izdanog EP-a za Dreizehn Schallplatten krajem prošle godine.

Preostala je muška ekipa koju čine snage Osijeka i Zagreba koji djeluju pod programom Future Impulse, a radio se o Bruno Gee (OS) i Stefan Knezović (ZG). Obojica imaju posebno mjesto u srcu za underground techno zvukove te su uvijek u potrazi za eksperimentalnim zvukovima. Iz Nove Gradiške stiže Karlo Matijević koji je od malih nogu povezan sa glazbom, a prvi svoj prvi nastup dočekao je 2016. kada je organizirao Partijaševo. Karlo je već bio suradnik Ground Zero i točno zna kako igrati s publikom.

Za kraj preostaje i čovjek bez kojega ovo sve ne bi bilo moguće, Fixsell koji sve ove godine ulaže trud da na tom slavonskom području publici pruži odlične partye sa svojim Ground Zero programom. Bili su to punoljetni dani kada je odabrao underground glazbu za svoji drugi dom i živi ju punim plućima svih ovih godina. Tokom godina publika ga je imala prilike upoznati na raznim eventima dilje Hrvatske, a svirao je i sa imenim poput Billy Nasty, Cristian Varela, Marko Nastić, te Petar Dundov i Vatromet energičnih zvukova u novoj epizodi Ground Zero programa. Pročitajte i intervju koji je odradio s nama za natječaj – "Zajedno za jaču scenu".

Osim odlične prilike za uživanjem u dobrim tvrdim i sirovim zvukovima, koji će se oriti Platinumom, ulaz je BESPLATAN, pa navratite te tako poslije 23 sata kada sve kreće i ostanite dok vam noge izdrže. Vidimo se!  

[FBevent] 
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk