Skip to main content
  • 16.11.2017.

Večeras u KSET-u Kozmodrum širi gravitacijske valove, budi tamo

Sastav Kozmodrum čini pet osebujnih likova koji su sredinom godine izdali album Gravity i nakon što su ti se virtualno smjestili u slušna osjetila, vrijeme je da isto to ili više naprave uživo, jer spremaju promociju albuma u KSET-u.

Piše: 

Jedan sasvim drugačije konstruirani i naravno originalan zvuk krije se u žarištu sastava Kozmodrum. Album prvijenac ugledao je svijetlo dana prošle nam godine pod nazivom Na Tragu Satelita, a eto već ove godine utrošili još više sati u studiju ne bi li dovršilo i drugo izdanje. Izdanje albuma zajednički potpisuju Zona Muzika i PDV etikete. Sastav bilježi odličan feedback, a čini ga pet profesionalaca koje je udružio Janko Novoselić. Promocija albuma Gravity, održat će se večeras KSET-u. Bit će to odlična prilika da svaki posjetitelj stekne uvid u sedam vješto produciranih naslova sa albuma.

Za sebe kažu da sviraju Organic Dance Music, što vam odmah stavlja asocijaciju na spoj elektroničih i organskih zvukova. Konstruirali su zvuk sa materijalima iz techna, house, i dubstepa koje su nadogradili sa instrumentalnim post rock, ambijentalnim i minimalističkim tekovinama, pritom ne zaboravljajući jazz tradiciju. Gravity nastao je u kućnom studiju Janka Novoselića koji je tokom 2015. i 2016. aktivno radio na produkciji, aranžmanima i snimanju.

Tracklist:
1. Jezgra
2. Mountain Lion
3. F109
4. Otok Potok
5. Whisper
6. Forever
7. Floating

Navratite tako večeras do KSET-a i osjetite njihovu live moć za koju ćete morati odvojiti 40kn, a ujedno i saznati što ih je dovelo do nominacije za nagradu Ambasador u kategoriji "Elektronički Bend Godine"

[FB]
[SC]
[WEB]

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2