Skip to main content

Velika desetka Freilaufa

Ti si val energije, partner u kozmičkom plesu najava je 10. rođendanskog partija klupske večeri Freilauf.

Piše: 


Jogarde pokretač programa, zapleten u niti trgovine ploča bon ton i držeći čvrsto u velikim šakama palicu Freilaufa ujedno uspješno programira sjajnosti koje će te dočekati u Mastersu. Strastveni poznavatelj svega glazbenog, majstor žanrovske kombinatorike, sveznalica, mađioničar u kuhinji i tip zvonkog zaraznog smijeha, povest će vas u petak 25. rujna na svoju verziju putovanja elektroničkim svemirom.

Freilauf promiče umjetnost kroz ples, druženje i glazbu. Jogarde smatra da su glazba i umjetnost dar za bolji život te između žanrova ne postavlja granice već ih ruši svojim setovima stvarajući tako mostove. Glavna gošća Freilaufa je Tijana T. iz Beograda, dok će pult krasiti još naš miljenik Felver.

Intervju Tijana T. – Uspješni i dobri ljudi se ne bave pakostima!

Poznavaoci zagrebačkih srdaca i stopala zauvijek nakalemljenih na beat stoga pozivaju sve na jednu noć za pamćenje i poručuju vam da povedete drage ljude jer se sjećanja s njima teleskopiraju u nedogled i postaju mnogo vrijednija. Jogardea smo imali prilike intervjuirati ovoga ljeta pa pogledajte u nastavku što je sve rekao.
{youtube}X7i43JFvttI{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2