Skip to main content
  • Miss Mavrik
  • 24.11.2011.

Veliki novogodišnji party u klubu Boogaloo

Nakon 5 uspješnih partya iz serijala Reunion, vrijeme je za jedno veselo slavljeničko Reunion XXL novogodišnje izdanje, i to u proširenom sastavu!

Naslovna foto

Miss Mavrik

Ovom prilikom će se ponovo u klubu Boogaloo okupiti imena domaće elektronske scene, ali će uz njih ekskluzivno gostovati Miss Mavrik, te njemački DJ i producent Tomcraft.

Na 3 različita floora dočekati će vas predstavnici poznatih kultnih programa Perfection, Kraljevstvo, Hardwork, Body&Soul, Stereo Studio, F-Scope, U.E.S., Old School, Liquid, i Rave'n' Roll.

Na glavnom flooru već spomenuti headlineri Miss Mavrik i Tomcraft će vrtjeti od progressivea i tech-housea, do čvrstog i energičnog electra, a party će privesti kraju Mary, Mr. Dj Dario, Petar Dundov i Ceta selekcijom najboljeg od techna i minimala. Biti će to prava glazbena retrospektiva, i kombinacija najboljih elektronskih stilova! Na malom flooru vas očekuje već provjerena house ekipa Body&Soula i UES-a, dok na trećem flooru idu žešči zvukovi techna, u produkciji Rave'n'Roll ekipe.


BIG FLOOR 

Tomcraft (GER)
Miss Mavrik (UK)
Petar Dundov
Mr. DJ Dario
Mary
Cet


SMALL FLOOR

Robi Sliva
Alen
Frx
Active
Pete Dux


RAVE’N’ROLL FLOOR

Teo Harouda
Zoky


Ulaznica: 100kn u predprodaji
Predprodajna mjesta: Transport Footwear (Importanne, City Centar One, Gajeva 10) i blagajna kluba Boogaloo

*U cijenu ulaznice je ukljucen bogati švedski stol s voćnim barom.
*Ulaznica iza 05.00h je 50kn, a puštaju Tomcraft i Cet na velikom flooru, te Active i Pete Dux na malom.Party traje dok ima ljudi!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2