Skip to main content
  • alt

Veljača u DEPO klubu

Siječanj 2015. smo uredno složili, zavezali veliku crvenu mašnicu na party sjećanjima i spremili ga u ladicu. Vrijeme je za pogled unaprijed što nas sve očekuje na flooru DEPO kluba u veljači.

 
6. veljače čeka te Kunstpark Astralis, jedan od najdugovječnijih partija na ovim prostorima koji se održava već 17 godina. U organizaciji je Udruge Kultura Futura i pod pokroviteljstvom Njemačke Turističke Zajednice (DZT).

alt

 
Zvijezda Astralisa definitivno je genijalni njemački umjetnik techna, psy trancea, industriala i electra Jan Müller, poznat pod nadimkom Rush, a uz njega ovdje su još i Alessandro Ambrosio, Damir Ludvig i Go Cut.
 
Dan nakon, oko jedanaestice u subotu počinje prvo izdanje projekta The Youngsters. Cilj je potaknuti mlade nade na sceni i dati i priliku za interakciju s publikom, da napokon  pokažu što znaju i mogu. U prvoj rundi zamotavamo se u deep i tech house zvuk s Alenom Prosom, Dinom TM, Ufos Sakirisom i Rudijem Papićem.
 
Čak je i nedjelja rasplesana jer DEPO postaje mjesto službene afterice Marca Baileya. Sparkiraj se na podiju tik pred zoru u 5 ujutro a za nastavak sjajnosti čekaju te Sthekerson, Fabian Jakopetz i Teo Harouda.

alt

 
U veljači imamo i jedan petak 13. pa su DEPO-ovci odlučili ostaviti otvorenom mogućnost navraćanja Jasona na cugu. No iako za Jasona nismo ziher sigurni smo da će se na  BODY & SOUL “Friday The 13th” partiju naći provjereni rezidenti Frx i Alan Oversound, a kao poseban gost ove posebne večeri pridružit će im se još jedan poznati zagrebački DJ Ivica Petak.
 
Subota i Valentinovo u DEPO klubu neće biti mekano i posipano srcima i medvjedićima već tvrdim technom uz dva gostovanja. Stiže nam Tom Tom iz Irske i Chris Jansen iz Mađarske a od domaćih snaga podršku daju Shtekerson i Dodo.

alt

 
21. veljače ovaj zagrebački floor donosi belgijskog techno majstora Toma Hadesa. Upadaš oko desetke, a ujedno možeš i pozdraviti domaće momke Edy C-ja, Tea Haroudu, Shi Pea, Galinac Galinca i Jolly Jokea.
 
Subota, 28. veljače, vodi vas na reminiscentne puteljke oldschoola gdje vas alejom sjećanja vode Mr. DJ Dario, DJ Cet i DJ Mary.

alt

 
Pa eto, ako ti fali još koji što gdje kada i kako, usmjeri jabučicu na kalendar i želimo ti ugodno predproljetno trzanje na podiju.
 
 
 
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2