Skip to main content
  • 19.02.2007.

Vendi Ludovic gost zadarskog Barbarella`s kluba

Novootvoreni club Barbarella`s u Zadru i Bloopz team organiziraju veliki house party u subotu, 24. veljače. Zvijezda veČeri poznati je francuski DJ i producent Vendi Ludovic, a biti će potpomognut domaćim snagama DJ Hide i Double G. Otvaranjem svojih vrata i gostovanjima svjetski poznatih DJa, Barabarella`s je stekla status najzanimljivijeg klupskog prostora u Zadru i okolici. 

Piše: 

Nakon uspješnog projekta The garden, Nick Colgan (UB40) i partneri hvataju se novog projekta, Barbarella's  discoteque, sa namjerom da ožive urbanu klupsku scenu grada. U suradnji sa Bloopz teamom u sljedećih nekoliko mjeseci Barbarellom će cirkulirati velika imena house glazbe like Ian pooley, DJ Linus, Tyler Lewis te poznati dvojac Silicone soul, no neće nedostajati ni domaćih gostovanja.

Vendi Ludovic
Francuski DJ s adresom u Barceloni. Njegova produkcija prepoznatljiva je spajanjem electro-funka i minimala stvarajuci tako pepoznatljiv, vlastiti stil. Izdaje za mnoge respektabilne etiketama poput Dirt Crew&Criminal,Waskids i Gourmet koje vrte poznati dj.(Mr C,Ralph Lawson, Sven Vath…) Njegov prvi EP s French Label Dialecta dobio je odlicne kritike,a dj-i su ga stavili u sam vrh produkcije! Dj setovi su mu voznja deep techom, elektro funkom i houseom, pa se ,moze reci da zadovoljava razlicite pa i one najistancanije ukuse.

Odigrajte našu nagradnu igru.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk