Skip to main content
  • alt
  • 6.10.2014.

Veztax u Chill out baru

Nekadašnja Džungla (Jungle bar), a danas preimenovana u jedno sasvim cool smireno ime, Chill out bar, smjestio se na samo nekoliko metara od mora. I dok na ovoj Splitskoj obali valovi udaraju svojim standardnim ritmom zašto ovom zvuku ne biste pridodali i onaj koji vrte vješte ruke.

 
Program naziva Incident Night nastavlja se i dalje i ovoga puta u goste nam dolazi uspješni slovenski DJ i producent, vlasnik Vezotonik Recordsa, Veztax sam. Sredinom 90-ih započeo je svo uspon i ubrzo postao rezident nekoliko klubova kao što je Jazz klub i U-Bahn. Kada si dobar u onome što radiš neminovo je da se glas proširi pa se uskoro okreće i klubovima okolnih zemalja i tako je ovoga puta skoknuo i do nas.
 
Iako sam za sebe kaže da voli atmosferu manjih intimnijih partyja primijetili smo da se ne boji ni onih na svjetskoj razini jer je vrtio sa nekima od najvećih poput Carla CoxaUmeka, Lukea Slatera, DJ Rusha, Jeffa Millsa i Valentina Kanzyania. 

{youtube}vyLSCH0p55A{/youtube}

 
Podršku za pultom dat će mu još tri momka koja jedva čekamo čuti a to su Edy C,Dj Jock i Dj Okac. Stoga zateknete li se 10. listopada, u petak navečer u Splitu znate kuda se uputiti. 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2