Skip to main content
  • 20.06.2017.

Vibra x ABCroatia Takeover

Koliko jako Rocks roka kada rokanje Rocksa postane redovni raspored? Dovoljno jako da oko sebe širi vibre koje udružene s ABCroatia na 7 dana glazbe akumuliraju plesni kaos najživlje plaže Jadrana.


Pa se spakiraš kada završi radni tjedan, zakračunaš urede, uzmeš si mini godišnji, jer zašto ne bi, sakupiš svoje i kreneš na otok na kojem jaganjci utihnu s razlogom,na kojem je koža nakvašena, uljima, kremama i koktelima i gdje se kvartetu velikih Noe, Kalypsa, Papaye i Aquariusa kao najnoviji dodatak cjelonoćnih vrištanja i egzibicija tetiva pridružio i Rocks beach club.

Stojeći tek na dovratku pisanja svojih ljetnih priča, počašćen je da ima priliku krenuti stvarati tradicije u drugoj sezoni djelovanja. Najbolje stvari su one koje kombiniraju iskustvo starog i prokušanog i nove svježe ideje i entuzijazam novopridošlica. Od 25. nadnevka sumraka lipnja pa sve do 1. srpnja rokaš danonoćno na Vibra X ABCroatia Takeoveru svakoga dana od 16 sve do 8 ujutro narednoga dana.

Vibracija je ono što označava da je nešto živo i da napreduje, sve ono što živi kreće se, pulsira, steže i širi, diše i raste pa tako tvoje vibracije na podiju s masom potencijalne energije ostalih tijela homogeniziraju Vibra resident DJ-i Full Ferry i Fleneur koji će kroz tjedan bakanalije dovoditi prijatelje i specijalne goste kao pult sumajstore.  Full Ferry ti je onaj pol Drop Dopersa koji je u svoj prvi single ubacio riječi i misiju "Idea is to keep the vibe" i onaj koji je dio novog vala house i tech house svemira – Inspiriran pogledom preko ramena unazad na house 80-ih i 90-ih u fuziji sa suvremenim idejama i mogućnostima produkcije gdje se u jednom vrućem dugom poljupcu dodiruju sirovi bubanj, dobar groove, duboka teška bas linija, zarazni vokali i klasični sampleovi.

Kao sunosač Vibre Flaneur samim svoji aliasom prenosi svoju misiju koje je svjestan od 14. Apsolutno nevezan za žanrovska sidra slobodno plutajući lutaoc svime onim zanimljivim novim i s potencijaom mesnatog trzanja na podiju Flaneur. šeće i istražuje, donoseći zajedno s kolegom Full Ferryjem, svaki puta nešto novo na vibrirajuće turneje domaćim floorovima. Nikada više nećeš biit tako mlad kao ovoga ljeta. Vidimo se u Rocksu na abecedi vibracija!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2