Baner

Video premijera prvog panela sa Simpozija Ambasadora o otvaranju clubbing industrije

Četvrtak, 01 Travanj 2021

Raspravu s prvog panela Simpozija Ambasadora možete pogledati u video premijeri na Facebook i Youtube kanalima nagrade Ambasador i to u ponedjeljak, 5. travnja od 20h.

Prvi panel "Plan otvaranja event industrije - koncerti, clubbing, festivali" moderirao je Adnan Mehmedović Medo, organizator Fresh Island festivala i voditelj Radne skupine za event industriju pri Glasu poduzetnika.Gosti panela koji se održao 19. ožujka u Centru Gervais (Opatija) bili su četvorica organizatora renomiranih festivala i klupskih večeri: Krešimir Biškup (Forestland festival); Marin Biočić (Seriously Twisted); Sanjin Djukić (LAA, Exit festival); Simon Horvat (Sonus festival), koji su izmijenili mišljenja i informacije u vezi nadolazeće sezone koju svi nestrpljivo čekamo.


Foto: Vlada Moškov

Uoči ovog panela Krešo Biškup iz Forestlanda, za Medjimurski.hr je izjavio:

Nakon godine dana ovakve situacije nagrada Ambasador održat će se kako je i planirano, a sve će početi novim projektom “Simpozij” na kojem ćemo i mi imati prilike sudjelovati”. “Biti dijelom ovakve priče, uz renomirane kolege, stručnu organizaciju i promišljati o iznimno neizvjesnoj budućnosti važne grane event turizma, velika je čast. Festivali i koncerti godišnje Hrvatskoj donesu 4,5 milijardi kuna prihoda, a ovih dana smo zabilježili prvu godišnjicu potpune zabrane rada. Nadamo se da ćemo uskoro svi moći raditi, a to će sve biti teme na Simpoziju.“

Panel možete pratiti i na FB kanalima partnera: Klubskascena.hr - Top DJ Room - Pozitivan Ritam - Forestland - Seriously Twisted - I Love Minimal Techno - Radio 808 - PartyaneriPrvi Simpozij ugostio je 11 predavača koji čine samu srž hrvatske i regionalne elektroničke scene, a raspravljalo se o aktualnim temama i problemima sa scene. Diskurzivno-edukativni program kojeg je pokrenula udruga Klubska kultura uoči pete nagrade Ambasador ima za cilj okupljati domaće i strane stručnjake koji će raspravljati o aktualnim temama, za sada barem jednom godišnje što je za našu industriju prijeko potrebno kako bi se pokušala naći rješenja u suradnji s institucijama. Video premijere drugog i trećeg panela također ćete moći gledati tijekom travnja na kanalima Ambasadora.Simpozij Ambasadora snimala je ekipa Perinić Sistemi kojima se ovim putem zahvaljujemo za pruženu podršku projektu. Perinić Sistemi - video produkcija, snimanja, strimanja, virtualni studio, studio koji imaju veličine je 200m2, led ekrani, green screen, projektori snage po 20.000ANSI, mapiranje, virtualne konferencije.

Razglasi: od konferencijskih pa do stadionskih sa svom  poprtanom opremom ujedno i back line opremom

Rasvjeta: od studijske, televizijske pa do koncertne

Krovne aluminijske konstrukcije za razne namjene od dimenzije 6x4m pa do mega krovne konkstrukcije dim. 26x16m zs stadionsku namjenu popratne pozornice u raznim oblicima i dimenzijamaProgram je ostvaren u suradnji s: Ministarstvo kulture i medija RH, Primorsko-goranska županija, Grad Opatija, Turistička zajednica Grada Opatija, HDS-ZAMP, Jana, Festival Opatija, Liminal, Distune, Klubskascena.hr

Video premijera prvog panela sa Simpozija Ambasadora o otvaranju clubbing industrije