Skip to main content
  • Aquarius
  • 19.01.2012.

Vikend preporuka – 20 godina Aquariusa

Iako namjerava cijelu godinu slaviti, zagrebački klub Aquarius 20 godina postojanja obilježit će trodnevnim festivalom koji počinje večeras, a objedinjuje sve ono što je Aquarius predstavlja za domaću klubsku scenu.

Naslovna foto

Aquarius

Prvi dan festivala tj. večeras će se svi koji se nađu na dva Aquariusova flora prisjetiti glazbe koja je obilježila programe Loops i Stereo Studio vodećim imenima zagrebačke DJ scene; Kiki, Frajman, Mary, Cet, i Ivan Komlinović te Markan, Zero, Ivica Petak, Draco, Blurix, Le Chocolat Noir, Zoky i Nick Milly.

{youtube}Bqhgq64oiMM{/youtube}

{youtube}zOTore6h63o{/youtube}

U petak je osvrt na Kontrapunkt s Eddyem Ramichem na jednom flooru, a na drugom je hip hop program Blackout uz Phat Phillija, Frxa i Bizzu iz Bolesne braće. Zadni dan u subotu slavit će se Rebirth of Funk s Matijom Lovrecom dok će E-Base i Tom prenijeti ugođaj popularnih programa Whiskey petak i Moovin Groovin.

{youtube}ELM5_H0IAnA{/youtube}

Kako to inače rade subotom zvijezde Sound Designersa nastupaju na drugom flooru. Ulaz je za sve tri večeri slobodan. Kako je vikend nekima već večeras osim Aquariusa u Zagrebu u malom pogonu Tvornice kulture možete poslušati Blue Daisy iz Londona, proglašenog elektronskim izvođačem budućnosti i njegov autentičan spoj mistične glazbe, Dub stepa, IDM-a i chill psihodelije prožete predivnim ženskim vokalima.

{youtube}Xs8Ou21lZ2k{/youtube}

Osim Aquariusa u petak svojih prvih šest godina slavi i kolektiv Pistolero. U četiri sobe zagrebačke Medike okupit će se gotovo 50 izvođača s headlinerom i vodećim breakbeat producentom iz UK-a Hedfluxom. U prostorijama Jadran filma održat će se party povodom otvorenja edukacijskog centra Sunce uz Juggleraiz Lisabona. U Mastersu Jogarde dočekuje Cosma iz Amerike, u Lemonu je večer izvođača Le'Tronika, a Sirup uz rezidente na donjem flooru prebacuje Fanatic večer na gornji floor. I Rijeka ovaj vikend ima dvodnevni festival u klubu Kalypso pod nazivom Winter Fest. Domaćin je Balkan Kolektiv, a za zimsku zabavu su zaduženi brojni izvođači Bass glazbe.

{youtube}_CTGCTRDgAw{/youtube}

Subotu možete započeti koncertom Lollobrigide u zagrebačkoj Tvornici kulture na kojem će im se uz Nipplepeople pridružiti i DJ/VJ dvojac Diskobajagi iza kojeg se kriju članovi Dubioza Kolektiva te Dirty Beats DJs. Ako niste ljubitelj electro-pop ritmova i želite kvalitetan party za to se i ovu subotu brine ekipa Rave 'N' Rolla tako što u Boogaloo dovode Space DJZ iz Londona koji su uspjeli spojiti nespojivo – hip hop i techno. U klubuOne4One puštaju Mary i Dejan Ivanovich, u Purgeraju Phillipe i Rea, a u Sirupu Luka K, Nicole, Arszenik, Fryer, Pytzek, Felx i Jan Frensin. Ako ste u Osijeku obavezno poslušajte ritam Umba & Maxa u klubu Big Ben, a u Rijeci protagoniste Chew The Fat! Programa.

Aquariusu i Pistoleru želimo sretne obljetnice i još mnogo godina uspjeha i rada, a svima Vama dobru zabavu ovog vikenda.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2