Skip to main content
  • alt
  • 7.11.2014.

Vikend preporuka – Dixon, Dundov, Arko, Electronic Beats

Oh dragi naši, sjajnost još jednoga vikenda samo što nije pa ako slučajno ćeškate tjeme kamo usmjeriti stopala tu smo da pomognemo.

 
Da, da znamo obično počinjemo od petka ali moramo odmah napomenuti jednu sjajnu glazbenu poslasticu. Tko zna kada će vam se opet pružiti prilika za nešto ovakvo. Odi si na google maps ako ne znaš i potraži Kino Mosor jer to je the place ove nedjelje. U formatu koji nismo baš navikli vidjeti na našim prostorima (17.00-2.00) održat će se, odličnom glazbom ispunjena, večer u društvu Dixona i našeg Petra Dundova pa slobodno pogledaj i što je Petar iamo za reći o tome.

alt

 
No sada se vraćamo na naše uobičajene tračnice i vadimo vam neke na kalendaru podcrtane evente koje vrijedi posjetiti. Dakako petak vam donosi otvaranje Technatica sezone u SKC Arko. Navratite u Šubićevu 55 i u društvu s techno legenom Mr. DJ Dariom i virtuozom Fabianom Jakopetzom uz Matyju, Renea i Leona B i nagnite jednu za gospodina Arka.

alt

 
Ne dajte se odlijepiti sa podija u Sirupu na “Back On Track X Illectricity Warp-Up” gdje će sat prije ponoći započeti zagrijavanje za za novu rundu Illectricity Festivala uz CFSN čopor vukova za pultom Æona, Phillipea, Funk Gurua, Itcha i mladca koji je prošle godine odnio pobjedu, Viatorija.
 
Močvara će natopiti vaše žedno uho s Merchandise od devetke dok će brucoši započeti novu etapu života u Ksetu na 33. brucošijadi FER-a gdje će za njih vrtiti Dregermajster Crew, PHAT KSET (DJ Chill, Nodef, Soul Bader, Slip Mat) i DJ Yesh.

alt

 
U Mastersu će vas Xosar, Vladimir Ivkovic i Jogarde naučiti bon tonu od 23 sata, a tražite li dobru šemu možete je pronači u Klub klubu. DEPO klub vam nudi već tradicionalni Tech D Hause, a Attack gostovanje Velahavle (BH) uz Krpsa, Sapleoa, Leeksa i Jana Becelea.
 
Potegnete li preko granice možete se raskopati u Cirkusu. U Splitu navratite na Audio Infunktion @ Quasimodo a u riječkoj Crkvi zagazite u Retro Techno ili završite u bolnici na “TAKE ME TO THE HOSPITAL: THE PRODIGY NIGHT”.
 
Sobota je party dan za mnoge pa se naš kalendar tradicionalno prelijeva. Ali posebno vam moramo svrnuti pažnju na Electronic Beats festival koji će se održati u prostorima Laube a moći ćete biti u društvu glazbenih divova Erlend Øyea, Patricka Wolfa, Eyedressa i Den Sorte Skole. Tu je i after show party koji će se odvijati u Sirupu jedan sat nakon ponoći uz Dirk Dirksa, Pytzeka, Jakova Kolbasa i Maria Novaka. Sačuaj svoju ulaznicu sa Electronic Beatsa i upadaš u pola cijene.

alt

 
Ako ste nam pak raspoloženi za rođendanska slavlja navratite u pogon Jednistvo na Trnjanskom naspipu i proslavite 6 obljetnicu UES-a s Jogardome, Qwertyjem, Novellom, Peteom Duxom, Jan Kinčl Zerom i Funk Guruom dok vas u Gjuri 2 čeka Party Marathon sa startom 5 minuta prije ponoći uz Matyju, Renea, Branosa i DJ Crowna, a u Aquariusu ćete moći utonuti u Mrkli Mrak, gledati trometarske robote, sudarati se sa toplim tjelesima i uživati u light showu.

alt

 
Masters vam daje Stank! a DEPO reloaded verziju Techna imena “Techno 3.0”. u klub Klubu vas čeka provokativni “SEXTAPE & SOUNDRAPE VOL. 3”. Palach u Rijeci nudi Psy/Progressive sudar dok vas u splitskom Quasimodu čeka gospoda sugestivnog naziva Vojko Vrućina & Krešo Bengalka. Solinski prilagodljiv gušter Kameleon nudi još jedan Diskolom, a u Osijeku možete navratiti po svjež zrak u Oxygene na 9. obljetnicu Glechudesa.
 
Ako ste ipak za vikend odlučili nadoknditi san koje su vam uzurpirale sve obveze ovoga tjedna navratite na Sajam glazbe i multimedije koji se od utorka 11. studenog održava u prostorijama Zagrebačkog velesajma pa onda nakon toga u Gjuru 2 gdje vam od 19.00 dobrodošlicu žele Zoran Kutuzović (multimedijalni umjetnik i slikar),Sylph i Gogolesko. Za detalje, cifre, gdje, kada, tko i kako bacite oko na kalendar.
 
Koji god otrov da ste odabrali želimo vam divne duge noći i sretna buđenja. Uživajte
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2