Skip to main content
  • atmosfera

Vikend preporuka – Erol Alkan

Ovoga nas vikenda ponovno očekuje više dobrih partija, što jače sunce grije to je jača ponuda i potražnja.

Piše: 

Naslovna foto

atmosfera

Od ovog vikenda zaista možemo početi razmišljati o ljetu i open air partijima, neki će klubovi za početak otvoriti svoje terase i dozvati toplinu tih ljetnih večeri. Već u petak Tulum će u KvaRtu ugostiti Erol Alkana, nakon Exita i Hartere vrijeme je za njegov premijerni nastup i u Zagrebu. Uz Erola koji je bukiran ove godine na svim bitnim festivalima, DJ pult bit će prepušten u ruke Frxu, Pete Duxu i Rrramon! aka Yeshu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/erolalkan/erol-alkan-5-minute-mini-mix-radio-1-2005{/soundcloud}

Ovaj se vikend slave i obljetnice pa bi naglasili 15 godina Omega Ritma u primoštenskoj Aurori u subotu s glavnim gostom Craig Walshom iz UK-a i domaćom postavom DJ-a koji su puštali na Omega Ritam partijima. Sretna obljetnica kako Omega Ritmu tako i DJ Maryju i prvom rođendanu njegovog industrial elektro programa "Art&Strategy" koji slave u malom pogonu Tvornice Kulture. Maryju će se pridružiti Alen iz Siska.

U Sarajevu u Domu mladih nakon otkazivanja napokon gostuje Marco Bailey, dok je u Ljubljani u K4 Boris Brejcha iz Njemačke. U Poshu je DANCElectricPHILIPE i Leon Vukšić, Felver, Dav i Omar su u Mastersu.
Subota u Aurori osim Craig Walsha podrazumjeva i Kikija, Ivan Komlinovića, Peru FullHousea, Zorroa, Edy C -a, Lushija, Pille, Silvija Hrabara, Miru i Josipa. Glavni floor je na otvorenoj terasi.

Promo party Outlook festivala i 10. Seasplash festivala također je u subotu u Pogonu/Tvornici Jedinstvo, a ovom prilikom im se pridružuju Dirty Beatz Crew u Močvari, koji kao i Seasplash ove godine slavi 10 rođendan.

{youtube}OtQts2Zf4jU{/youtube}

Još jedno izdanje Sensation White partija pod nazivom Innerspace je u beogradskoj Areni i uz domaćina Mr. Whitea nastupaju: Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Rian Marciano, Dennis Ferrer, Fedde le Grand i Hardwell, dok je Edward Maya je u Green Goldu u Zagrebu.

U Sirupu je klasični Rave'N'Roll, u F-clubu gostuje Netski iz Velike Britanije, Slovenci Eddie F i Kathy Cat su u Umagu, a Elektronika uz Ogija, Kinkela, Nevenza i Alekka na Krku.

U malom pogonu Tvornice Kulture je u subotu Trigger, a u velikom pogonu Žedno uho festival i gost uz USA-a Yip Deceiver . Za dodatne informacije naš kalendar vam stoji na raspolaganju.

Gdje god ovog vikenda plesali nadamo se da će vas ujutro okupati sunčeve zrake i zateći nasmješene u dobrom društvu. Uživajte!

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop