Skip to main content

Vikend preporuka – karneval sa Zabielom i Baileyjem

Pregršt razloga za slavlje na izbor ovog vikenda! Počinju dani karnevala i noći pod maskama, neki su u post Valentinovo fazi, a neki ga uopće ne žele doživjeti, a neki su već dočekali kraj ispitnih rokova…

Piše: 

Ako ćemo sužavati izbor ovog zaista bogatog klupskog vikenda onda bi on pao na Jamesa ZabieluStereo Dvorani 17. veljače (nagradna igra) za ljubitelje elektronskog plesnog zvuka koji će taj vikend harati Rijekom pod maskama i Marca Baileya na drugu stranu u Osijeku petak ili u subotu na Rave'n'Rollu u Zagrebu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/jameszabiela/james-zabiela-live-the{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/marco-bailey/elektronic-force-podcast-061{/soundcloud}

Tu je svakako plesna edicija kasnog Valentinovskog partija također u petak s kim drugim nego Valentinom Kanzyanijem (nagradna igra). Legendarni Mark Seven puštane raritetne vinile na uvijek zabavnoj i pozitivnoj Freilauf večeri u zagrebačkom MastersuPetak će u Zagrebu svatko naći nešto za sebe, mogućnost odabira seže na više od 15 klubskih programa na različitim lokacijama, tko, kada i gdje možete provjeriti u našem kalendaru.

{soundcloud}https://soundcloud.com/partysan-austria/dkm-dj-valentino-kanzyani-dec{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/robbabicz/glade-live-mix{/soundcloud}

Subotu se nakon petka sa Zabielom najviše pleše u Rijeci; na Carnival DJ Sessionu nastupa Robert Babicz (GER), Ogi, Dee Face, Vladimir Ačić i drugi, na Carnival Drumbe Jedinstvo u Stereo Dvorani Sven Nalis, Antwone, Rotten, sNap & Tikach i drugi.

{soundcloud}https://soundcloud.com/robbabicz/glade-live-mix{/soundcloud}

Ministarstvo Psihodelije u Močvari u skladu s aktualnom Larssonovom trilogijom što u pisanom što u filmskom, sad i u glazbenom izdanju predstavlja "The Girl With The Dragon Tattoo"s Funky Dragon (AUT), DJane Betty (AUT) i Plasma Corp. U Vodicama se uvedite u Eclectic Carnival u klubu Opium sa Schevom i Perom FullHouseom, a u Splitu budite spremni za Techno artiljeriju s Veztaxom i Omega Driveom. U zagrebačkom KvArtu je Masken'bass s CFSN DJs, u Tvornici Indie Maskenbal, Masquerave je u Aquariusu s Martyn Negrom, a Shamballa će pokušati dočarati vrući doživljaj karnevala u Riju.

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web