Skip to main content
  • Aquarius
  • 30.09.2011.

Vikend preporuka – Party United i Joris Voorn

Ovaj vikend mnogi klubovi otvaraju sezonu, a neki po prvi puta svoja vrata.

Naslovna foto

Aquarius

Riječani definitivno žarko isčekuju otvaranje Stereo Dvorane, koja s novim rukovodstvom dovodi Joris Voorna. Joris Voorn je već poznat riječkoj publici jer je u Stereo Dvorani nastupao 2009. godine. Ekipa iz Sterea najavljuje još mnogo dobrih partija, a za početak sezone ove subote dolazi Jorris Voorn uz podršku domaćih snaga, Boodale, Lemon i Mark Ash.

U Zagrebu se ove subote održava veliko ujedinjenje gotovo svih klubova, pod sloganom "Noć pripada vama". Jedna ulaznica po cijeni od 70kn, vrijedi za 12 klubova u kojima se održava stvarno raznolik program. Vjerujemo da će svi naći nešto za sebe na ovogodišnjem Party Unitedu.

U Splitu večeras otvara novi klub Kameleon, koji se nalazi u sklopu Guliver fitness centra. Moguće je ući samo ukoliko imate pozivnicu, a nastupaju Dom Servini iz Londona i resident kluba Kid VA. Klub Zion u Osijeku nastavlja s programom i ovog vikenda ugošćuje Dejana Miličevića. Ako ste raspoloženi za malo mračniju elektroniku definitvno posjetite Močvaru i povratak Electrocution večeri. Klub Lemon je također odlučio ovaj vikend započeti novu sezonu, a najavili su vrlo šarolik program.

Detaljan popis događanja možete pogledati u našem kalendaru. Želimo vam ludu zabavu kao i uvijek!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop