Skip to main content
  • alt

Vikend preporuka- podton je bassss

Napokon se šulja i novi vikend. ne sumnjamo uopće da ste dali cijeloga sebe u prethodni tjedan ali to je nekada jednako toliko iscrpljujuće koliko te ispuni.Za bolju terapiju od plesa mi još nismo čuli.

 
Dakle koji su planovi? Gdje ćeš i s kime probančiti svoje noći? Dani pred nama donose nam mnogo toga lijepog da nam oporave dušu pa donosimo pokoju preporuku.
 
Odlučite li se danas probuntovničiti, sarazlogom ili bez njega, u to ne ulazimo, zgrabite pod ruku nekoga tko će također onda sutra zaspati na posao i pravac u Rijeku gdje će u klubu Crkva za vas od jedanaestice vrtiti Claus Cottini, One N, DJ Mlaky, Life4Funk.
 
Petak je ipak ponešto tradicionalniji dan da plešeš kao da te nitko ne vidi pa je stoga i naš kalendar nešto deblji. Nalazite li se u glavnom gradu lijepe naše nudi vam se mnogo opcija pa možete odabrati u maniri šekspirijake komedije tj. kako vam drago.
 
U klubu DEPO dočekat će vas Eurotrip party ba Jungle Tribe na kojem ćete moći poći na glazbenu šetnju houseom i technom sa scOpe DJ’s (Ufos Sakiris, Dino TM, Pudlika), zaigrati nagradne igre, osvojiti putovanja, rasplesati se i krenuti kući razdragani i ispunjeni a za after će se pobrinuti Funk Guru i fillipe

alt

 
AKC Attack vam od 11 nadalje nudi uživanciju sa Zmayom, Kirgom, Lindarskim i Wild Broncom za koji ćete prije ponoći iskeširati dvadeseticu a nakon što Pepeljuga ode kući tridesetku. Sa druge strane Medveščak pak ima svoj party i u Gjuri 2 se nalazi mix nacionalno/internacionalne ekipe koje će vam tjerati nožice na cupkanje dok ne svane. Za vas će iza pulta stati Perc (UK), Mihajlo (RS), Royal Assassin, Mario Novak, Exetra, Lukras.

alt

 
Ako je Močvara više vaša šalica čaja ili flašica pive sugeriramo party povodom otvorenja dućana House na kojem ćete od 9 sati moći uživati u ekspertizi Gorillaz Sound System DJ SET-a! Naš tekući ljepljivi Sirup započinje pravu feštu u točno 23.59 i za vas će se tamo zateći poznati britanac  Tom Ellis uz podršku DJ Labuda, Lazoa, LittleG-a.
 
Đakovčani će u Aruba night clubu od 22 sata moći uživati u setovima Loco Baby (SRB), Indy Slide, Milexa, Ervina Mandarija i Salamanca dok će se slavonci moći zaletjeti na techNOVAtion u diskoteku Valinor u kooj će za njih vrtiti srpski Dj Dragan lakić poznatiji kao Forest people uz podršku domaćih snaga iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Osijeka (Gotex, S(u)B, Indy Slide, Drogba). Slavonija će se ponovo tresti pod zvucima dobrog kvalitetnog, mračnog techna.

alt

 
Partijate li izvan zemlje u petak, ljubljanski klub K4 vas od 23 nadalje dočekuje sa zvucima Patrice Scotta (US), Evanoa, Nitza. Nagurajtre. Ponešto eura u džep i put pod noge. Riječka Crkva će petak posvetiti humanitarcu za Tinu Kovačević pa želite li da vaš novac završi na pravom mjestu posjetite  ovajj klub u Ružićevoj 22 i uživajte uz ritmove koje vam serviraju Abjure, Brx, Cepo, Claus Cottini, Dalton, Labozz, Life4Funk, Mateo Klaić. Splitski Quasimondo slavi otvorenje i daje vam free upad na koncert Justin’s Johnsona nakon čega after oko 23 sata preuzima DJ Kid Va.
 
I subota napokon. Ohhh subota donosi toliko toga da vam dođe da je kloniranje nešto više od SF-a. Zašto dani imaju tako malo sati?
 
Zagrepčani će se moći zaletiti do Kina Laube na glazbeni performans nastao u sklopu projekta Collab audiovizualne platforme koja ugošćuje mlade inovativne autore iz svijeta AV produkcije gdje će vas dočekati Axel Boman, Homeboy & Tarik Saleh.
 
KSET je ovoga vikenda mjesto za biti jer vrti sat u nazad i vodi vas na Bass Invaders Reunion Party. Prvi se održao čini se stoljećima daleko, prije 11 godina i gotovo vlastoručno s vremenom izgradio solidnu drum & bass scenu u Hrvatskoj. Reunion vam vraća nazad davno zaboravljene ljubavnike, plesne cipelice, stare hitove te sve ostale pripadajuće glasnike nostalgije kojih se i dan danas rado prisjećamo a vrijeme će zavrtiti Gekko, Juice, .exe, somatik, Dora, Odium, Martina i Chatko.

alt

 
Ritam Grada u samome centru vas poziva da od 22 sata plešete uz Steve Parkera (PT), Petea Duxa i Bronskog a Gjuro 2 će vas protresti uz Tilthammera, Bentecha, Barta Shadowa, Flamea i Blurixa na partiju naziva We Are One, a u Aquariusu će vas dočekati DJ Jaxtasy.
 
Sirup nudi nešto slatko baš kao i prethodni dan a ovoga puta se radi o “Chew the Fat” partiju. Klub je preuređen i napokon vraća svoje stare bass majstore na novu jesensku šihtu. Jedan od najpoznatijih bass programa u Zagrebu udara temelje novoj sezoni u subotu 18. listopada uz gostovanja dvojca Audio InFunktion i Mr. Mehikano iz BiH, te rezidente programa Yesh i DMT.

alt

 
Klub Klub će vas 18. listopada u organizaciji CFSN DJ-a phillipea i Anto Antoa s dalekog Whateveresta povesti na novi klupski bass/house program naziva FRüHSTüCK svjež kao prvi mirisni tračak kave koji ujutro stigne do nosnica. u blenderu će se za vas naći sočni house, deep house i bass. Dobar tek! DEPO Klub koji vas je i u petakl rasplesao sjajnim programom nije podbacio ni u subotu. Čeka vas Petar Dundov na cjelonoćnom setu. Jedan od najoriginalnijih i najkvalitetnijih DJ-a Europe za pult će zasjesti oko 22 sata i ne staje skroz do 6.

alt

 
Sarajevo će imati svoga konja za trku uklubu Fis Bock gdje će od 22 sata pultom pretsjedati Worda, Menya, Sanka, Armin Di High pa ideš li tamo izračunaj si u nekom konverteru koliko je 5 konvertibikžlnih maraka. Solinski Kameleon vam daje free upad za koji ćete dobiti svirku Pillea & Duda Dudesa. Slovenci su u klubu Simfonija napravili veliki event na kojem ćete se moći mrdati na DJ Linka (PT), Reakya, Gumja, Hasanija, Dreoa, Aleksija, Mr. Lilsona. Splitski Quasimondo u subotu od desetke završava u sigurnim rukama Maria Kovača na “Štali”. Na Balance Clubbingu @ Crkva za vas sviraju Alen Sforzina, Adoo, Mark Ash i Lemon a za one željne malo jačeg mainstreama sinjski klub Piccadilly nudi fenomenalnu večer uz PlayOne.
 
Znamo da smo se napričali, ali događaja je puno pa time i izbora. Za detalje vezane za cijenu ulaznica ili konkretni početak partijanja bacite oko na kalendar. Budite nam dobri i želimo vam odličan provod.
 
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop