Skip to main content
  • alt

Vikend preporuka – vještice, đavoli i ritam

Tjedan puže kraju, malo po malo stižemo pred vrata vikenda i rekla je Velika Knjiga (smatrate li je bajkom ili ne, u to ne ulazimo): “Tko kuca otvorit će mu se!”

 
Ako se želite uzjoguniti, baciti oprez u vjetar i započeti svoje vikend eskapade već u četvrtak (ako se nas pita svaki dan je legitman dan za partijanje) to možete učiniti zateknete li se u Rijeci pa oko devetke navratite u Palach gdje će vas dočekati Drekka (US) i The Magic Bum (HR) a ako ste se zaželjeli partija izvan granica lijepe naše možete li zamisliti bolje mjesto za iskorak iz stvarnosti od Cirkusa… Ljubljana čeka.

alt

 
I onda petak, oh petak, dan kada je čitav grad vibrira na energiji duša koje čekaju dva i pol dana slobode i života. No ovaj petak nije samo još jedan petak u nizu. Ovo je petak kada se budi ono od čega su sazdane noćne more, kada će pred svakim klubom biti parkirane vještičje metle i kada će biti izvršen genocid nad čitavim poljima bundeva, Halloween vikend!
 
Najživlji podrum elektroničke glazbe u prstenu centra, Gjuro 2, vas poziva na Halloween Trance Party na kojem vas sat prije ponoći čekaju Pistolero, Zmayo, Kodra & RFL. Neka vam maske budu tako dobre da sve barijere padnu. Radite što vas volja, tko će znati. F Club pak nudi party sugestivnog naziva Posljednji pozdrav. Unatoč ovim riječima posljednji pozdrav je, uz kraj jedne ere, ujedno i početak nove.

alt

 
Možda se više nećete osjećati kao Tarzan ili Jane ali definitivno možete otići chillati u bivšu Junglu, a sadašnji Chill out bar gdje će vam ovu, jezom i mini srčanim udarima ispunjenu, noć hitnom intervencijom zvuka uljepšati Ivan Komlinović & Pero FullHouse na partiju naziva ELECTRIC HALLOWEEN 2 PRES. PFH BDAY i još će ti i poželjeti dobrodošlicu pićem. Nama zvuči kao plan.
 
Kruže legende da se neobične stvari događaju oko ponoći Dana Mrtvih pa da ne biste propali kroz neki portal Tuneli Zerostrasse, ispod Kaštela u Puli započinju sa partijem jednu minutu do ponoći. Vaša brana od mračnih sila biti će Homeboy, Alen Sforzina, Lemon, Adoo, Bebetto, Xxl i Innaca i ako se zamaskirate tako da vas nitko ne bi poželio sresti u mračnoj ulici, zgulit ćete 15 kn sa karte za koju bi inače trebali dati pedeseticu.

alt

 
I subota, kada bogovi izlazaka primaju najveće žrtve. Klub Gallery vas od desetke zove  da otvorite Heineken i zatresete se sa DJ-em Flip Capella na Closing Party W/ DJ Flip Capella & Heineken. 
 
Klub DEPO pak plovi u novi mjesec s Elektron partijem u posebnom Halloween izdanju na kojem vas čekaju Joyce Mercedes (NL), E-Base i Ludvig. Klub Klub vas od sata prije ponoći, želite li napustiti planet, poziva na Cosmic Vibes sa dva floora na kojima predsjedaju Drop Dopers, Pill Jackson, Oberön, L Jay, Danny Bwoy i Pudlika. 

alt

 
Gjuro 2 će nakon što pomete posljednju jučerašnju ekipu s podija pet minuta prije ponoći uploviti u veliko slavlje prve godišnjice. Ako želiš čuti cijeli čopor talenata na jednom mjestu pusti noge da te odvedu tamo jer na lineup su zasjeli Gogolesko, Sylph, Rene, Matya, Fabian Jakopetz, Pillsman, Dijana Kober, Sthekerson, EMC Crew, E-Base, Toxic, Kodra, Leon B, Tin Koraš, Lukras, Active, Line6, Ritam Crew, D Name, Petar P., Senno, Branos, Kris M, Crown itd.
 
Solinski Kameleon vam otvara vrata u 23 sata i zove vas da zaboravite sve dok su za pultom Dave Mothersole, Pille i MJ Suddani dok će Rijeka otplesati svoje litanije u Crkvi uz  Italoboyze (Marco Donato & Federico Marton, IT), DJ Herya, DJ Bronskija, Maria Novaka. 

alt

 
Ovi redci su premaleni i prekratki da bismo vam prenjeli apsolutno sve iz ovog, zabavom nakrcanog maskiranog, vikenda pa baci oko na kalendar kako bi bio u potpunosti u petlji. I dok neki rezbare bundeve ti si izrezbari vikend baš po svojoj mjeri. Želimo vam sjajna opuštanja i laka jutra dragi naši. 
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop