Skip to main content
  • alt

Vikend u Attacku – Kruzer i kozmičke sirene

Attack u novoj sezoni u osvit jeseni napada jako i čvrsto od samoga početka, otvara nove svemire, utvrđuje stare, pozdravlja neke članove…

 
Kraj ljeta donosi i bogate jesenske trpeze, grane vise teške i nabujale plodovima i prikladno stiže i vrijeme keltskog boga Mabona, sina Svjetlosti koji otvara sezonu zahvaljivanja i darivanja. Tako treća sezona u životnom ciklusu Kruzera počinje jesenskim ekvinocijem kada se dan i noć, sasvim jednaki na ivici promjene, gledaju oči u oči. Priroda je našla homeostazu i vrijeme je za prosvjetljenje, no da bi zažmirkao na novo nađenu svijetlost moraš prvo ući u okršaj s vlastitim mrakom i nadvladati ga. 

alt

 
Ova dihotomija i konstantno balansiranje na užetu između svjetla i tame je ono od čega će biti sastavljen novi Kruzer party. U mračnu psihodeličnu hranjivu podlogu prodrijeti će svjetlost uz svemirske melodije koje obećavaju da će sve biti u redu. Gosti večeri su upravo majstori ove dualnosti Val Vashar i Schatzi.
 
Val je iskusni psihodeličar koji aktivno sudjeluje u razvoju domaće trance scene punim jedrima. Najpoznatiji projekt u koji je upleo prste bilo je Ministarstvo Psihodelije, a od 2009. ruča za stolom Zenon Records obitelji i Glitchy.Tonic.Recordsa. Preference su mu progressive i chill out trance, no sklon je psihodeličnoj sferi unutar trancea.

alt

 
Schatzi je jedan od pokretača Sound Of Space partyja koji sigurno pliva kraul u techno i acid vodama. Možete ga uloviti posvuda po kultnim party mjestima hrvatske prijetstolnice i na Jadranu pa se tako zatekao i na Deep’n’Out partiju na Cresu.
 
No za Kruzer team petak će donijeti i malo tuge i rastanak s rezidenticom Andreom Giordani koja jesensku etapu započinje u drugoj državi. Kruzeri joj žele sve najbolje u novom životnom zaokretu i vesele se velikom pozdravnom blow outu. Party će zatvoriti Delayer, vizuale srediti Tin, a ti ćeš donirati 20 kn prije kazaljke na kazaljci i 30 nakon otkucavanja ponoći.

alt

 
Subotu pak preuzimaju riborepe kozmičke zavodnice u derviškom plesu do zore. Tamna Tvar se vraća s Dance of the Cosmic Mermaids i nastavlja uz svoj obiteljsko/prijateljski štih i Filipu i Ani se u vizualnim manifestacijama pridružuje Neil Gibson Creatioins, umjetnik koji je svoj pečat utisnuo u mnoge svjetske festivale.
 
Na lineup se smještaju Noisy Bew ( Psylicious), Psy Mustafa ( Cupus Cactus) i Peacedefender. Započinjemo u 23 sata i dom je samo mutno sjećanje do 6 ujutro. Upadaš za tridesetku i počinjemo.
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop