Skip to main content
  • Aril Brikha

Vikend u Depou za elektroničke sladokusce

Da 2015. godina izgleda i više nego "obećavajuće" što se tiče uspona scene elektroničke glazbe, pa tako i inozemnih gostovanja onih koji su postavljali temelje globalne scene, govori i činjenica da na samom početku nove godine klub DEPO u Zagrebu predstavlja upravo dobro poznate strane DJ-e koji će zadovoljiti "glazbeno nepce" svakog elektroničkog sladokusca.

Piše: 

Naslovna foto

Aril Brikha


Ovog petka Zagreb će još jednom pozdraviti legendu, avanturista bespućima zvukova i elektronskih autocesta, čovjeka čije melodije i bass linije nikog ne ostavljaju na zemlji već nas nose u sedmo nebo, a čija igra perkusijama na plesnom podiju miče i one najskeptičnije kritičare. Skinimo kapu, obucimo plesne tenisice, cipelice i odjenimo weekend-outfit jer dolazi gospodin Aril Brikha.
{youtube}zscOJbQXR-8{/youtube}

Uz glavnog gosta večeri, nastupit će i domaće snage koje godinama nastupaju diljem Lijepe naše pa i mnogo šire, a i ovog puta spremaju nešto posebno baš za ovu posebnu večer. Mataya i Spinn dati će podršku Arilu Brikhi i dati dašak svježine večeri. Participacija za event je 50 kn do ponoći, a 60 kn poslije. Party počinje u 23h, te traje sve do 6h ujutro, pa se pripremite za cjelonoćni provod.

Dan poslije u subotu ustaljeni program Elektron dovodi 4 domaća dečka koji će Vas provozati kroz techno – Fabian Jakopetz, Dechko, Cet i Matya. Ulaz 20 kn do ponoći, 30 kn poslije, a za djevojke do 00.30h, besplatno.

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop