Skip to main content
  • tribe
  • 3.03.2016.

Vikend u Mastersu: House, Techno pa Roots Reggae

Petak je rezerviran za ekstraktovce, dok u subotu pult preuzima Muzika Miliona u nešto nježnijem tonu.

Piše: 

Naslovna foto

tribe

PETAK, 4. ožujka

Mimi vs Labud vol. 9

Ekstraktovci Mimi i Labud zabavljat će vas cijelu noć. Znamo što to znači, znamo da će biti lijepo, ugodno i plesno, iako blesavim vizualom nastoje biti neprimjereni.

Upad: 40kn

https://soundcloud.com/mimi
https://soundcloud.com/dj-labud
https://www.ekstrakt.org/
https://www.facebook.com/ekstrakt.crew  

mimi

SUBOTA, 5. ožujka

Muzika Miliona // RIDDIM AFFAIR

U subotu zaplešite na zvuke korjenovitog reggaea! Muzika Miliona poziva nas u 'novi eskapizam i okrijepu na izvoru – roots reggae, direktno iz središta zemlje, spojen na najviše galaktičke instance'.

Nastupaju:

ONE DREAD (live) – 'Sedmeročlani jednodredoliki generator pozitivne energije nakon klubova diljem naše zemljice i šire, napokon dolazi u topli dom rege glazbe! U njihovoj setlisti covera nalazi se pola stoljeća rege glazbe kao i njenih bližih rođaka, a ovo rasplesano društvance neće vas ostaviti nerazgibanim'

PRAISE JAH SOUND – 'Nastao prije mnogo godina u glavi Ranga Choopyja s jednim jedinim ciljem – Slavljenje BOGa plesom, pjevanjem, i općenito zvukovima. Ovaj sound ili voliš ili mrziš… Jer je uvijek spreman da opakima stane na žulj'

LA PETITE – Rubadubdama

DubEye – Na kraju žurke, nakon ića, pića i ritmića, netko nas treba vratiti na zemlju, a tko je za to bolji od mastersovih ultra-teškaša? Glavom, dubom i basom, Dubeye zvuk za kraj priprema najstvarnije od najfinijeg – coronation dub to di finest' 

Flico – Flico dolazi iz Zaprešića i glazbom se bavi već nekoliko godina. Iako je počeo prvo samo sa produkcijom, pa krenuo s DJ-ingom i puštanjem deep housea i techna, njegova prava ljubav je DUB i skupljanje ploča. Sada kada je njegova kolekcija malo narasla vrijeme je da ju skine sa police i po prvi puta pusti pred publikom.

♫.000.000 zamišljena je kao doživljaj i pričanje priče u režiji muzikanata, a za vizuale je ovaj put zadužen umirovljeni gospodin Kivi, na permanent holideju.

Sound/ton osigurava čvrsto uho & ruka Theo/FarOut.

Upad: 20/30kn

riddim

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk