Skip to main content
  • 25.03.2011.

Vikend u znaku Confusiona

Subota je dan za razne vrste proslava, ovog puta slavi se rođendan! Confusion ekipa proslavlja 9-godišnjicu svojih nezaboravnih tuluma uz Black Sun Empire i Loefaha u prostoru zagrebačkog pogona Jedinstvo, a zagrijavanje može početi večeras uz Sirup i Tim Sweeneya.

Naslovna foto

Confusion

Confusionovci za svoju godišnjicu i još jedno izdanje Illectric Funka dovode svjetski poznati drum'n'bass kolektiv Black Sun Empire koji će uz svoju svestranost predstaviti i posljednji album “Lights and Wires“.  Iz Londona na proslavu stiže i sam vrh dubstep scene, Loefah čiji je label proglašen najboljom novom etiketom na Dubstep Awards 2010, a on sam u konkurenciji s Kode 9-om i Onemanom, za najboljeg DJ-a . Priču će zaokružiti stara i nova postava confusion Dja.

U sklopu RBMA događaja u Sirupu gostuje DFA dj i pokretačka snaga najpoznatije radio emisije plesne glazbe Beats in Space, Tim Sweeney.  Za petak Vas još možemo uputiti i u Fanatik gdje uz Toxica možete plesati besplatno. 

Ukoliko ne slavite s Confusionom Zagreb Vam nudi alternativu u Londoneru gdje nastupa  Paul Langey iz Londona i domaća podrška Zoky, Teo Harouda i Hadji. Ni u Sirupu vrata ne mogu biti dugo zatvorena, subota je dan Petra Dundova i njegovih prijatelja Uniqea i Zorana Relića. U riječku Stereo dvoranu stiže susjed Dejan Miličević, a u splitskoj Jungli energično će puštati DJ Ogi i Miro.

Odličan vikend!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk