Skip to main content

Više detalja za SeeMe 2009 u Sofiji

Četvrto izdanje SEEME festivala u Sofiji donosi moćan line-up, nevjerojatne klupske večeri, dodjele nagrada, konerencije za profesionalce. Glavni party ovog okupljanja dogodit će se 5. lipnja na glavnom željezničkom kolodvoru gdje će nastupiti najbolji umjetnici na 4 plesna podija. Također nastavlja se tradicija dodjele nagrada najboljim sudionicima elektronskog zvuka u jugoistočnoj Europi na SEEME Awardsima.

Piše: 

Lani je Klubska Scena osvojila drugo mjesto u izboru za najbolji portal jugoistočne Europe. Svoje favorite do 15. travnja možete predložiti na ovoj adresi. Po klubovima će se događati "label nights", a konferencija će imati dosta radionica, demonstracija nove tehnologije, diskuscija, prezentacije novih umjetnika. To će biti platfora za razmjenu informacija i stvaranje novih vrijednih kontakata u svijetu glazbe.

{seyretpic id=245 align=center}

Scott Cohen, osnivač i potpredsjednik The Orcharda također će govoriti na ovoj konferenciji. The Orchard je tvrtka osnovana 1997.g. a do sada je licencirala i distribuirala više od 1,3 miljuna pjesama te preko 5000 video spotova u više od stotinu digitalnih trgovina poput iTunesa, eMusica, Google, Netflixa itd. Danas rade u 29 svjetskih država.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2