Skip to main content
  • 29.12.2019.

Vodič kroz sve Novogodišnje partye u Hrvatskoj

Još dva dana nas dijele do ulaska u Novu 2020. godinu i novo desetljeće.

Piše: 


Sakupili smo sve Novogodišnje partye u Hrvatskoj na jednom mjestu u našem kalendaru, a evo kraći pregled po gradovima gdje sve možete partijati u Najluđoj noći u godini.

Za one koji posjećuju regiju nedavno smo obavili Party vodič za NYE zabave u Sloveniji, BiH, Srbiji i Crnoj Gori.

DUBROVNIK

Spremaju se dva klupska dočeka u starim zidinama Grada. Lazareti pripremaju tradicionalni GATE2020Eric Sneo, Leon B. b2b Maroje, ČX, Matt Butt, Brigitta. S druge strane utvrda Revelin i istoimeni klub ugostit će Freemasons i Gramophonedzie. Domaća podrška su DANCElectricPHILIPE, Wekingz, Dj Speed.

SPLIT

Naša preporuka je da ne odlazite na Rivu jer se tamo nećete usrećiti. Dok splitski trajektni terminal zjapi prazan, primjerice na hamburškom sinoć je vrtio Solomun. Jedino mjesto na koje biste mogli proslaviti u stilu pravog clubbera je Adriatic Social Club uz KLFM Soundsystem.

Ne bi bilo loše zaviriti u novo-otvoreni 305 Club pokraj ribarnice koji još uvijek nije otkrio program, ali sudeći po dosadašnjem očekujte house program koji više naginje komercijali. Ako Vas put nanese na Zentu u istoimenom klubu je spoj-nespojivog undergrounda sa Niki Belucci koja vrti hitove. Za svakoga ponešto pa kako Vam se svidi!

ŠIBENIK

U Krešimirovom gradu Doček 2020. se odvija ispred katedrale Sv. Jakova uz Stereo MC`s i Sassju, dok je za Malu ložu zadužena RatCat ekipa koja dovodi Kristijana Molnara.

After je organiziran u šibenskom Tunelu, a početak 01.01. od 03h. Uz Molnara za pult će Forniva, Bakula, Beepolar, Lawrence Klein, Nick Jelly, PaleolitiK.

RIJEKA

Možete ući u Novo desetljeće u Rijeci partijanjem u jednom od 4 mjesta – Tunelu, Crkvi, Galileu ili Životu. U Tunelu ispod pruge tako se okupljaju pet DJ-a i jedan live act ; dok je Crkva organizirala šesti po redu Timeless uz 14 glazbenika, 7 b2b nastupa i 12 sati glazbe; Život pak ima all nighter u breakbeat/elektro uvertiri pa sve do ambijentalnih prizvuka isprepletenih dubby akordima, a za pultom je Bosnyak, dok zvjezdarnica Galileo zaokružuje ovaj poker klupskih dočeka uz Virgin Helenu, Tom Jaya, Domy D., Matt R-a.

ROVINJ I PULA

Svi oni koji planiraju pozdraviti staru i uplesati u Novu 2020. u Istri preporučujemo da odaberete Steel u Rovinju ili DC Rojc i Kotač u Puli. Prvospomenuti klub Steel časti uz besplatan ulaz, a više info ovdje.

Seasplash platforma na dva floora u Puli je uz Ogia, Bebbetta, Seraphim Codexa, Val Vashara, Neshu itd. Detaljnije ovdje.

ZAGREB

Opera pleše uz Joe2Shinea i Kostu Radmana. Opera je i jedini klub u koji će se 01.01. oko 6 ujutro sjatiti većina partijanera na after.

Boogaloo na 3 floora uz Harvey McKay, Leu Dobričić, Mr. Dj Daria, Shipu, Matt Sassari, Joma Maja itd. Više ovdje.

Nova na Fuliranju na Strossmayerovom Trgu kreće već u 12h a potrajat će do ranih jutarnjih sati. Evo tko je na line upu.

Depo – muzička linija vozi od 23h pa do jutarnjih sati, gdje će se izvrtiti razni DJ setovi od housea, do tech housea i techna, a za kompletan popis DJ-a sklizni ovdje.

Ljubitelji Psytrance i Dub zvuka na dva floora Željezničara plešu uz ove aktere scene.

Johann Franck sa James Bond 007 temom slavi, dok pult drže Aldo Moro i Mike & Me.

SLAVONIJA I BARANJA

Doček Nove u osječkom Epicu je otkazan pa prema informacijama koje za sada imamo jedina zabava je u vukovarskom Quo Vadis klubu uz Vukovar Underground. Nastupaju AndRave, Ameba, Svemir, Karlo M. U Slavonskom Brodu doček priprema Techno Doza uz Kraundlera, Tom Prozaka, Azera, Ertaxa, a full line up vidi ovdje.

________

Želimo Vam sretnu, zdravu, veselu, uspješnu i plesnu Novu 2020. godinu uz puno ljubavi i pozitivne energije. Rave on!
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2