Skip to main content
  • aquarius
  • 22.07.2013.

Vodič za tulumarenje u Aquariusu

Kako ne bi bilo da niste znali, donosimo vam pregled svih predstojećih festivala i partyja u jednom od najomiljenijih klubova na Zrću, Aquariusu.

Naslovna foto

Aquarius
 
Tako se već večeras možete uputiti na nastup  Axwella, zvijezde švedske elektronske glazbe i vodeće figure bivšeg  švedskog trojca Swedish House Mafia, koji je obećao eksplozivnu svirku prepunu iznenađenja.
Petak je rezerviran za Djs from Mars, poznati talijanski dvojac koji je uveo senzacionalni mashup u elektronsku glazbu. Svojom glazbom Djs from Mars do euforije dovode publiku u klubovima diljem svijeta, a kartonske kutije koje nose na glavama tijekom nastupa postale su njihov zaštitni znak.
{youtube}-SvTwxHOT7g{/youtube}
 
U Aquariusu se od nedjelje, 28. srpnja, održava Feel Free Fest, a prvi izvođači su dvojac Crazibiza koji čine  mađarski house ljubitelja Tommyboy i njegov sunarodnjak Agebeat te će vas počastiti probranim house zvukovima. Drugog dana Feel Free Festa svira Gregori Klosman, pariški DJ koji se nalazi na odličnom putu da napravi uistinu gigantsko ime u svijetu house glazbe, a već je odradio remikseve za glazbenike kao što su Erick Morillo, David Guetta, Lady Gaga i Avicii.{youtube}tcJC8ToOmwA{/youtube}
 
Vodeći reper jednog od najbolje plasiranih i Grammyjem ovjenčanih bendova Black Eyed Peasa – Taboo, također poznat kao Jaime Gomez – na pozornici u Aquariusu zadnjeg dana festivala izvest će live DJ set. U četvrtak, 1. kolovoza, pozornicu opet preuzimaju DJs from Mars, a već u nedjelju, 4. kolovoza, počinje drugi od tri Aquariusova festivala, Beat The Heat festival, koji će potrajati  do 6. kolovoza. Beat The Heat će  otvoriti dvojac Hard Rock Sofa, jedni od najboljih glazbenih producenata i Dj-eva u Rusiji.
{youtube}mX3ZD04oruc{/youtube}
 
Dan iza njih, 5. kolovoza, stiže Michael Woods,  engleski producent i DJ te remikser za različite EDM-ove žanrove, a ponajviše u progressive houseu i tranceu. U vrlo kratkom roku uspio je ostvariti uspjeh u različlitim glazbenim pravcima, dokazujući svoje sposobnosti u proizvodnji big room, progressive i tech house glazbe.
 
I za posljednji dan festivala stižu Gianni Romano, Carlo Grieco i Peppe Folliero, koji se kriju iza sve probitačnijeg imena u elektronskoj glazbi – Daddy’s Groove. Mladi i talentirani glazbenici stižu iz Napulja u Italiji, a nakon osvajanja talijanske glazbene scene 2006. godine, vrlo brzo su probili europske granice.
 
{youtube}YdAFEIpOe8Q{/youtube}
 
Odmah nakon Beat The Heat festivala počinje Pow Wow festival kojeg u srijedu, 7. kolovoza, otvaraju britanski reper Example i njegov DJ Wire dok je četvrtak, 8. kolovoz, rezerviran za francuskog techno DJ-a i producenta Gesaffelsteina. Gesaffelstein je trenutno jedan od najistaknutijih predstavnika francuske elektronske scene, a svojim je live nastupima postao neizostavni dio line-upa velikih festivala diljem Europe i Sjeverne Amerike. U petak, 9. kolovoza, na pozornicu dolazi talijanski  producentski i DJ dvojac Crookers, a tu je i Anne Savage, poznatija pod svojim umjetničkim imenom DumbBlonde, glamurozna, zabavna DJ-ica koja pršti talentom.
 
{youtube}oRSijEW_cDM{/youtube}
 
Neki od izvođača Barrakud festivala svoje mjesto su našli u Aquariusu pa tako se u petak, 10. kolovoza, možete prepustiti ritmovima  slavne sibirske producentice Nine Kraviz, a tu je i Priku. Legendarni predstavnik detroitske techno scene, Stacey Pullen, preuzima DJ pult dan kasnije, 11. kolovoza, a utorak, 13. kolovoza, sve prisutne rasplesat će Ali Shirazinia, poznatiji po svom umjetničkom imenu Dubfire. Miamski DJ i producent Danny Daze, čiji setovi obiluje technom i electrom, nastupa u četvrtak, 15. kolovoza, dok Barrakud festival u Aquariusu zatvara Ellen Allien,   njemačka elektronička producentica, DJ-ica  i osnivačica BPitch Control labela.
 
{youtube}PoxH_RMD2cI{/youtube}
 
Četvrti Aquarius Moonsplash Festival započet  će 11. kolovoza, a otvorit će ga Generation Wild party u suradnji s DJ-evima Denizom Koyuom i Dannyjem Avilom. Drugog dana festivala, Aquarius će ugostiti talijanskog elektro house producenta i DJ-a Bennyja Benassija koji u Aquariusovoj ljetnoj rezidenciji nastupa već peto ljeto zaredom. I za kraj, 13. kolovoza,  festival će po šesti put ugostiti Feddea Le Granda  koji će za tu prigodu doći s Ibize gdje ima ljetnu rezidenciju u Pachi.{youtube}zdzavyfpHK4{/youtube}
 
Bogata sezona u Aquariusu završava 9. rujna, a vi sve ostale informacije potražite ili na službenoj ili na FB stranici kluba.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk