Skip to main content
  • 9.12.2015.

Vremeplovi i deep house u vikend mixeru!

Tamo negdje na obali jednog mora, koje zovu Jadransko, nalazi se i jedan grad.

 
Za najveći grad sunčane obale danas, oko trećeg stoljeća ekipa je pomislila "Hmmm, sjajno mjesto za palaču!"- i Dioklecian je dobio party gajbu, a i Grci su dramatično prebacili togu i brijali po koloniji nazvanoj Aspalatos stoljećima prije. No vrijeme je prolazilo, Aspalatos aka Salona aka Split, koji je zadržao dio svoje kroz tisućljeća prenošene nomenklature, danas je ujedno jedan od najrasplesanijih gradova tvoje zemlje.

 
No još je plesno nastrojeniji od kada u njemu noći započinju u gnijezdu dobrog zvuka CLO baru. Zatekne li te kraj radnog vremena u petak, 11. prosinca, s neodoljivom željom da utrpaš nekoga u auto i povedeš ga na izlet nekamo, ako već rezident Splitskih pločnika nisi, znaš kamo ćeš. Oko 9 uvečer palimo razglas na još jednom disCLOteque. 70-e i 80-e iznova žive pod prstima rezidenta DJ Roka. Disko kugle su ponovo blještave, hlače su ponovo trapezaste, čupe velike, šiške natapirane, šljokice se smatraju vrhuncem ukusa…

 
Petkova sestrica subota koja se programima, tablicama i brigama smije u lice, u kojoj ustaješ oko podne bez arogantne pjesme budilica s okusom noći prije na jeziku, stiže s izbavljenjem iz straha od žrvnja rutine i svakodnevnog, s osolobođenjem tijela koje je bilo prisiljeno mirovati do vikenda. Phobia je strah, a prefix CLO na novoj CLOstrophobiji simbolizira razrješenje uz zvuke housea na deep strani glazbenog bazena. Nabaci leptiriće na bicepse i uskoči. Straha nema, samo glazba, ljubav, ljudi i početak jedne duge duge noći na ulicama Aspalatosa! Vidimo se na podiju CLO bara!
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2