Skip to main content
  • alt

Vukovar će preplaviti bass

Kako satovi otkucavaju posljednje dane svibnja lipanj je odlučio biti baš sjajan i donijeti odlične partije diljem Lijepe Naše.

 
Jedan takav, VuBass OpenAir, se smjestio upravo i u Vukovar na hibridnoj lokaciji raskalašenog parka ili ponešto uređene šume “Adica”, okružene rukavcima rijeke Vuke.
 
Samo 2 kilometra izvan centra Vukovara po četvrti puta održava se ovaj festival na kojemu u dva dana možeš puniti svoju kanticu gušta uz zabavu, druženje, sportske aktivnosti ili pak zveketanjem kosturom do iznemoglosti na duboki bass koji putuje krišnjama. Festival započinje u subotu, 6. lipnja dok je sunce još visoko u 14. sati i traje sve do nedjelje do 8 ujutro. San je precijenjen a upad besplatan.

alt

 
Ekipa VuBassa vam je ove godine osigurala predvodnike parade unutar i izvan naših granica pa će se tako ovdje zateći produkcijski dvojac June Miller iz nizozemskog Utrechta te Danny Wheeler iz Londona, vlasnik W10 izdavačke kuće, kao i odlični domaći ovisnici o bassu Foil, Kodin, Tekitoka, Beat Svega, Kula, Max, Bassic te Slavonija Vibes Syndicate.
 
Festival se provodi u sklopu partnerskog projekta Koridor Saveza udruga Klubtura čiji su donatori Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zagreb – gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport kao i Zaklada ‘Kultura nova’.

alt

 
No u maniri svih shopping kanala napomenut ćemo kako ovo još nije sve i kako VuBass već treću godinu za redom uspješno surađuje sa Seasplash Festivalom pa će se tako tijekom festivala održati i nagradna igra u kojoj će 2 sretna dobitnika moći osvojiti festivalske ulaznice za ovogodišnji Seasplash Festival! U subotu 6. lipnja na Info pultu VuBass-a saznajte sve informacije o Seasplash festivalu, prijavite se za nagradnu igru direktno na VuBass-u ili putem Entrio ulaznica.
 
Kako ne bi trebao mozgati kako ćeš do Vukovara i kako pretpostavljamo da automobil možda baš nije najbolja ideja planiraš li popiti koje piće uskočila je HŽ. HŽ Putnički prijevoz d.o.o. i ove godine odobrava popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu, svih redovnih vlakova, za sve posjetitelje festivala koji dolaze iz Hrvatske i Slovenije.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web