Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Who's Playing - house party na livadi uz rijeku Kupu u Petrinji

Subota, 13 Kolovoz 2022

Who Am I, petrinjski DJ, producent i organizator Who's Playing eventa priprema party na livadi uz rijeku Kupu u Petrinji, a održat će se u subotu, 13. kolovoza


"Pripremamo vam pravu House poslasticu zbog koje nećemo ostaviti ravnodušnima ni one najzahtjevnije." - stoji u opisu službenog Facebook eventa, a na kojem je glavni gost sve popularniji riječki DJ Soulfreq.Who's Playing se redovito održavao u Klubu Mladih Skwhat, ali tople ljetne večeri su organizatore natjerale "da na kratko pobjegnemo od vrućih zidova kluba i podružimo se na obali rijeke Kupe!" Soulfreq je DJ / producent iz Rijeke koji je na scenu elektroničke glazbe stupio 2017. godine. Od tada nastupa na raznim eventima - Dobar House, Liminal i Press Play, na kojima stage dijeli sa imenima poput Prunk, Mihai Popoviciu, Dana Ruh, M-High, Mariano Mateljan, Marko Nastić i drugima.Vlastitu glazbu počinje izdavati 2020. godine na inozemnim i domaćim etiketama (Swerve Digital, Surge Recordings, Dobar House, Kubik, Looking Back i drugi), a neka su se izdanja našla i na relevantnim ljestvicama kao što su Mixmag top 10 regionalnih izdanja te Beatport Top 100 Minimal/Deep Tech izdanja uz redovitu podršku imena kao što su Dimmish, Archie Hamilton, Admnti, Project 89 i mnogih drugih. DJ setovi su mu najčešće kombinacija house i minimal zvuka uz izlete u electro i breakbeat.Glavnom gostu potporu pružaju lokalne snage: Atomic, Seknd Matiya K b2b Danko te naravno Who Am I?, glavni organizator cijele priče. "Potrudit ćemo se napraviti pravi audiovizualni spektakl. Za ozvučenje je zadužen Sungate Soundsystem, a za vizuale će se pobrinut naša lokalna VJ-ica Metam:ö:rph!" - najavljuju organizatori.

Upad je besplatan za sve posjetitelje, sam event će se održati na Kupi u Petrinji, na Kiosku kod Jagića. Ako žele, gosti sami mogu ponijeti svoje piće. Event će se održati u subotu 13. kolovoza, a za sve ostale informacije, zapratite i službeni Facebook event.