Skip to main content

Winter Music Conference dere na Zagrebačkom Velesajmu

Na Zagrebačkom Velesajmu neće biti potrebe da tražite platformu 9 i 3/4, na 9. paviljonu, bez razlomaka, događa se jedna sasvim drugačija magija.

 
Nazvana Winter Music Conference Croatia, održat će se 12. prosinca prije službenog kalendarskog sjedanja zime na kalendar no ponesi si šal ipak ako ti umatanje u beat neće biti dovoljno. WMC Croatia domaći je izdanak jednotjedne konferencije koja se održava u sunčanom nam Miamiju od davne 1985, kada su je izmozgali elektronički entuzijastični umovi Louisa Possentia i Billa Kellya. Prva ikada uključila je osamdesetak insajdera elektronike da bi evoluirala, kako to dobre stvari obično učine, u nešto puno veće.
 
Dašak preliminarne zimske atmosfere u Zagreb će tako donijeti, od 22 sata nadalje, samo prozvani sin Ambasade Gavioli, Umek, zatim još jedna susjeda Lea Dobričić, koja donosi matrijahat svojom mješavinom deep housea, tech housea, minimala i techna, iz BIH stižu DJ LIK Jay vs Borg DJ, a domaći vs. stoji između Petea Duxa i Brun Duxa. Na Warm up zonu, koja pali zvučnike i diže živu, od 17. sati nadalje navrati na lagano ufuravanje uz naše gore lišće Matrodu, Room 33 i Bronxwona.

 
Za vaša plesna zadovoljstva u organizaciju WMC Croatia su se bacili momci iz Green Star DJ's koji svojim osobnim nuklearnim fuzijama izgaraju za to da povežu europske DJ-e sa svjetskom elektroničkom scenom, a podršku pružaju i Gaudeamus Unity, LIKACLUB.eu, Partyinfo.si, Index.hr, Zagreb.in
 
Hej Sceno kako ću do karata? To je komad torte. Dakle da bi uhvatio ranograbilicu za 75 kn, običnjaću za 100 ili vip za 150 možeš skoknuti na Entrio ili se pak javiti bilo kojem od sljedećih promotora:
 
 Kristijan Kinny Miloloža – www.facebook.com/kinnym?fref=ts
 Kristian Vrdoljak – www.facebook.com/Kristian.vrdoljak.22
 Tin Roko Valetic – www.facebook.com/tin.valetic
 Mladen Letica – www.facebook.com/zeko.trap
 Petra Đukić – www.facebook.com/Petra.8D
 Gabrijela Lončar – www.facebook.com/ma.cherie.908
 Bruno Uskok – www.facebook.com/bruno.uskok
 Noah – www.facebook.com/sayfenn
 Lucijan Prpić – www.facebook.com/lucijan.prpic
 Marijan Pervan – www.facebook.com/marijan.pervan

 
Također voliš li biti spontan i ne planirati unaprijed padne li ti ove subote na pamet da bi zaista i mogao malo protegnuti tetive na Velesajmu i na ulazu ćeš moći nabaviti ulaznicu za 125 dlakavih kuna. Za sav ostali info, nagradnjaču i specijalne pakete ulaznica skokni na službene FB stranice eventa i vidimo se na Velesajmu!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2