Skip to main content
  • 23.03.2016.

Yakka i Naša stvar tresu Vinkovce

Vinkovački tech-house DJ dvojac Hudi & Lukaku posljednjih godina bruse vještine za pultovima mnogih klubova svoga grada.

Piše: 


Odnedavno su postali rezident DJ-i u klubu Vanilla što, osim DJ-anja, podrazumijeva i organizaciju partyja "Naša stvar". Ovog vikenda 26.03. u goste im dolazi Yakka iz Nove Gradiške. CV mu je nakrcan suradnjama s velikanima kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour te suradnjama s visoko kvalitetnim globalnim labelima poput Sony Music Enthertaiment, Pacha Recordings, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa.
{youtube}Kxx58j-EeaQ{/youtube}
 
Žanrovski klizač zapleo se u čitav spektar elektroničkih izraza pa ga možemo zateći u svemu od sporijeg i mirnijeg uranjanja u deep house, preko energičnog, veselijeg funky/disco/jackin housea pa sve do mračnog opskurnog progressive zvuka te dijamantno tvrdog tech housea.

Intervju Yakka: Dobar je osjećaj čuti svoju stvar na radiju!

Među posljednje velike korake ovog momka ubrajamo genijalan remix pjesme "Plešem Sama" hrvatskih elektro-pop kraljeva Detour, kao i uvrštavanje na dvostruku kompilaciju Future Sound Of Zagreb CD-a koja služi kao miljokaz onoga što se događalo u elektroničkim sferama Lijepe Naše u posljednjim godinama.
{youtube}iIzK2zos2Eo{/youtube}

Od Hudia i Lukakua očekujte melodični deep i house-tech, a kao zagrijavanje neka posluži podcast koji su snimili uoči našeg partija u Osijeku. Ulaz je besplatan.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2