Skip to main content
  • 13.10.2022.

Za svakog po nešto ovaj vikend u Boogaloou

Jesenska sezona u zagrebačkom Boogaloou je uzela maha

Piše: 

Ovog vikenda vraća se Legendary festival uz jaku trance postavu, a Future Scope nakon otvaranja jesenskog dijela sezone vraća se uz lokalne snage.

Boogaloova mala dvorana je ovog petka 14. listopada plesni podij za sve one kojima nije bilo dovoljno techna uz Dax J-a i Ben Simsa na otvaranju Future Scope jesenske sezone. Domaća postava Neroa, Looka, Bose na čelu sa Shipom će se pobrinuti za lavinu vrućih ritmova. Upad do ponoć je besplatan.

U subotu trance manija preuzima Zagreb. Legendary se još jednom vraća u glavni grad, a ovog puta dovodi Andrew Rayela koji će prezentirat Find Your Harmony show. Uz modernu trance ikonu, pozornicu će dijeliti Craig Conelly, Corti Organ, Bogdan Vix, Robbie Seed te ACRUZ.

Ljubitelji trancea odbrojavaju sate do početka Legendaryja, a poznata je i satnica. Plesni podij otvara u 21h otvara ACRUZ. Od 22:30 Bogdan Vix preuzima kormilo. Od ponoći sve oči su uprte u Andrew Rayela i njegov Find Your Harmony show.
 

Domaći dečki Corti Organ nastavljaju peglat od 02. Craig Connelly je na rasporedu u 03, dok Robbie Seed posljednje partijanere vodi do rano jutarnjih sati.

 

Ako još nemate kartu, dostupne su preko sustava Entrio ili okušajte sreću u nagradnoj igri na našem Instagramu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by


 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2