Skip to main content
  • 24.03.2016.

Za Uskrs partyjam u…

Zečeki tapiraju repiće, pilad pijuće, proizvođači boja za pisanice rade prekovremeno, pišu se popisi, mažu plehovi i frentično čiste zaboravljeni čoškovi kuća.

 
To može značiti samo jedno. Vrijeme je za francusku salatu i Uskrs (nužno ovim redoslijedom). No kako bi negdje potrošio sve ono čime si natrpao lice na predblagdanskim (znaš da moraš probati i prije) i blagdanskim trpezama donosimo brzi party pregled dugog uskrsnog vikenda.
 
U petak, 25. ožujka, također nazvanom i Velikim, Gallery otvara iznova svoja vrata uz Joe2Shinea, a zagrebačka Opera okušava sreću uz Bingo Players. DEPO pak uklizava u još jednu Bootaniku s podnaslovom Benefit za Kokošinjac, gdje vas čekaju 3lowbeat, Inner, Plasma, Psy Mustafa i Pila.
 
Obljubljena riječka Hartera sat prije ponoći zove da se obojiš u boje basa. Na Colors of Bass ćeš tako za dvadeset novaca moći uživati u lineupu koji čine Sven Nalis, Arboretum Kolektiv, Richo, Retro:Flava, Moletech, Robert A, Plety, Forty 7 i Ignifer.

 
Vodički Opium na partyju nepretencioznog naziva Easter Party ugoščuje Marka Nastića i Edy C-ja, dok mračni underground podrum Mastersa na jedan cijelonoćni dovodi Mimi.
 
Funk club luduje uz Phillipea, a Labinjani i Labinjanke plešu u restoranu Dubrova na Seriously Twisted Pres. Colors Of Music Vol. 04. Purple Sound predstavljaju Borut Cvajner, Marin Biočić, Danny Clarck iToni Manero, a Neon Glow okuplja  Volstera, Tiziana B., Tinu Dobrića i Tschokya.
 
Riječka dama Nina boat club njiše se na valovima uz Veljka Jovića, a zagrebački ljepljivi Sirup te lijepi na podij u #Casa Tea Time gdje su s vama Darko Kustura, Nitro, Jan Kinčl Zero, Yesh i Pips. Kultni Aquarius teče dalje s Wild Card 250 G2 Event + Krešo B-Day Party đirom na kojem se iza pulta komešaju Fabian Jakopetz, Sthekerson, Matya, Pillsman, Rene, Damjan i Leon B.
 
Velika subota se ispraća uz jednako velike planove na podiju gdje se u starom kazalištu lutaka ugnijezdio ELECTRONIC SOUL ZADAR EDITION. Velika fešta sprema se i u kultnim Lazaretima. Krajnji jug hrvatske uz uskrsnuća, nadu i nova rađanja slavi i 16 godina BitchBlacka uz tatu Torresa, Funk D'Voida, Audiometric Lane i Funk You.

 
Pula pleše u Zeppelin Beach & Lounge baru na Balance Pres. Easter Ballroom uz Dejana Miličevića, Lemona, Mark Asha i Krekmana, dok riječki Palach dere jedan Easter House Session, a na čelu su Mario Novak, Bellen i One N.
 
Zagrebački glazbeni odgajatelj generacija Boogaloo teleskopira se u budućnost sa FutureScope Clubbing večeri gdje te čekaju Sthekerson, Nino Galovac, CET i Shi Pe.
 
A jedno drvo, baš ono Judino, slavi rođendan. Duboko ukorijenjeno u beat za pult dovodi Darkwood Dub Live. Vnkovčani će pak moći zaplesati u Vanilli uz Naša stvar pres. Yakka, dok se čakovčani sele u zagonetku potopljenu Enygmu na Nygmatic Dance gdje plesno vodstvo pružaju Freez, Yapa, Baseline i Empathic Affinity.
 
DEPO pak u subotu još jednom Ravea'n'Rolla uz neizlječive ravere Niereicha, Tea Haroudu, Tea Zvera i Zokyja. Spltska Jungla na zvučnoj lijani njiše Road 2 Moondance Easter Edition uz Forest People i Peru Fullhousea, a u riječkoj crkvi se bogovima beata klanjaš na Subire Easter partyju kojime predsjeda Marko Nastić. Aquarius spaja energije na Synergy uz Veljka Jovića, Fabiana Jakopetza, Dava i Matyu.

 
Riječku Ninu trese dama Tea Vučković, a podršku pružaju Labozz, Leon B. i Wide Cut, dok je u osječkom Hangaru isisan sav zrak na Traum 02 Pres. Vakum eventu uz Disrupted Project Live, Boruta Cvajnera, Evana i Volstera.
 
Nedjelja 27. ožujka stiže u Split u Judino drvo uz Beats Per Miro Clubbing, a uglata Kocka se mota u slasni okrugli burek beata na Beatslap Pres. Burek/Barba Records uz Pytzeka i Loopjunkies Crew.
 
Pazinski Magnus na Easter Rabeatu dočekuje Sinišu Tamamovića a Nina, u pogonu treći dan za redom na Teknotik fura Shi Pea, Sthekersona, Matyu i Labozza.
 
Eto pa kud koji mili moji! Oboružajte se chillom, popijte koju kratku sa svojima doma i put pod noge na mračne podije s familijom koju ste si birali sami.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2