Skip to main content

Zaboravi Pacifik – Hawaii Beach Party je na Jadranu

Aloha, mahalo, kokosi, palme, otvoreni jezik sa samo 13 slova od kojih pet rokaju samoglasnički slobodno, preplanula koža, travnate suknje, dubokomore i još dublje oči i beat. Ma gdje?

Piše: 

Za prethodni opis ne trebaš potegnuti do zabačenog vulkanskog otočja već do sasvim ti domaćeg Pašmana, koji 4. godinu za redom baca ovaj egzotični plesnjak. ideja je krenula, kako to obično i biva, od onih koji ne vjeruju u statuse q i homeostaze. Nekoliko mladih entuzijasta željelo je za svoj otok više – nešto ugodno, lepršavo, ljetno, a opet žestoko i duboko, nakrcano energijom i ritmom i tako je rođen ovaj techno Hawaii Beach party. Od skromnih početaka sol iz mora il ona iznojena pod zvučnikom privlači sve više posjetitelja i mala ideja raste.

Pa se tako pripremi za Pašman i kreni u potragu za plažom Poljane u Tkonu, odabranoj baš zato što se bešavno uklapa u priču – prekrasna, izolirana, egzotična i spremna za ples. Nalaziš je na 15-20 minuta hoda od centra i trajektne luke, pa pođi žurno i nestrpljivo ili s noge na nogu na mjesto gdje vrijeme stoji dok uz šarenu cvjetnu ogrlicu njišeš bok i srčeš piće s kišobranom, a moći ćeš i prigristi štogod da se regeneriraš za nova zrnca pijeska među prstima.

Ove godine predvodnici sOundtracka tvojih lokalnih Hawaiia od sumraka 21. srpnja do zore su DJ Ivan, Chip Mandich, Who.Im i Butters.  Nađeš plažu, dođeš free, rokneš vjenčić oko vrata, napraviš jedan transverzalni val od jednog do drugog malog prsta ruke, srkneš nešto iz kokosa i spreman si. Dobro došli na Havaje!
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2