Skip to main content

Zadarski Qbar sprema se za Ekvalizaciju koju će dodatno pojačati Zlatnichi

Dobro poznato zadarsko okupljalište fanova elektroničkog zvuka, Qbar, ovu subotu ugostit će sarajevskog dragulja Zlatnichia.

Piše: 

Krajem prošle godine svoj premijerni nastup odradio je projek EQ – Equality na eventu gdje su DJ pultom ordinirali Josip Petrov, Denis Beifuss te Lovre Milin. Sada kada su pozdravili publiku sa svojom idejom i otplesali sa njima u prvom izdanju, vrijeme je i za prvo veće gostovanje. Sami kraj 2017. za Zlatnichia je također ponudilo premijerni nastup i to one na tlu Hrvatske. Kroz dva eventa, jedan u Zagrebu (Tech Room) te drugi u Pazinu pod vodstvom kolektiva Seriously Twisted, predstavio se domaćoj publici. Stiže tako 13. siječnja Zlatnichi i na zadarski teritorij gdje nove žrtve, biti će mu posjetitelji Qbara.

Ekvalizacija je proces podešavanja balansa frekvencija u zvučnom signalu. Proces može uključivati dodavanje ili rezanje određenih frekvencija kako bi se dobio željeni zvuk i s tim uravnotežena zvučna slika.

Sada davna 2004. bila je početak novih uzbudljivih trenutaka za Zlatnichia koji zadire u svijet DJinga. Marljiv i znatiželjan da nauči zanat, 2005. uslijedila je premijerna gaža u sarajevskom klubu "The Bar". Na putu razvoja kao DJ u svom rodnom gradu susreće se s problem gdje ne dobiva previše prilika za gaže. Sve to imalo je utjecaja da se nakon upisa na Pravni fakultet 2008. na neko vrijeme oslobodi života DJa.

Nakon dvije godine pauze pun elana vraća se svojoj prvotnoj ljubavi te kreće sa osnovama produkcije. Radio je i gradio svoj zvuk dok 2015. svjetlo dana ne ugledaše njegovo prvo izdanje – Serious Damage EP – za londonsku "No Excuse" etiketu, koji su supportali Marco Carola, Paco Osuna i Stefano Noferini. Već iduće godine, 2016. izdaje za "Moon Harbour" etiketu čiji vlasnik je Matthias Tanzman za izdanje Orbiter I gdje su se još našla jaka imena poput Detlefa i Andrea Olive.

Potom slijede produkcije Zinc, Play Groove i 2Drop, gdje se na listi supportera pridružuju Monika Kruse i Stacey Pullen. Dovoljno razloga da kažemo kako se prometnuo u respekatbilnog DJ i producenta.

Prije nego sat otkuca da je vrijeme da Zlatnichi stane za pult publiku će zagrijati Josip Petrov. Njegov će zadatak biti ugodnim zvukovima popuniti prostor i stvoriti ugodno okruženje za ostatak večeri. Jedinstvena braća Mandich završit će priču EQ večeri, jedan uz drugog, traka na traku do dugo u noć!

23:30h – 01:00h / 40kn
01:00h – kraj / 50kn

[Event]

 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2