Baner

Zagrebačka premijera - Matador sprema eksplozivni nastup u Boogaloo

Ponedjeljak, 18 Studeni 2019

Posljednje veliko Future Scope izdanje u tekućoj godini rezervirano je za premijerni dolazak jednog od najtraženijeg live izvođača današnjice - Matadora.


Rođen u Dublinu u Irskoj, Gavin Lynch a.k.a. Matador je autentični predstavnik sjevernjačkog utjecaja na elektroničku glazbu. Matador na scenu Boogaloo kluba stupa u subotu, 14. prosinca.



U svojim setovima preferira zvuk inspiriran kultnim muzičkim izdanjima raznovrsnih žanrova te doživljava elektroničku glazbu na sebi svojstven način i predstavlja je publici u eksplozivnim nastupima, što mu je omogućilo ključne bookinge u vrhunskim klubovima i festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Sonus Hrvatska, Ultra i Output, DC-10, Space Ibiza, Stereo Montreal.



U sadržajnoj karijeri okitio se prestižnim priznanjima. Nagrađen je 2014. godine titulom DJ -a sa najboljim nastupom uživo na Ibizi – DJ Award for Ibiza Live Performance 2014 i nagradom za najbolji DJ nastup uživo 2016. godine, odnosno DJ Award for Best Electronic Live Performance 2016. Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 90 kn na Entrio.


_________
Main Floor


● MATADOR
● SERAPHIM CODEX
● HERYA
● SHIPE

________
2nd floor


● MOZER
● YESH

FB Event: Future Scope w/ Matador | Boogaloo [14.12.2019]

Zagrebačka premijera - Matador sprema eksplozivni nastup u Boogaloo