Skip to main content
  • 24.02.2020.

Zagrijavanje za Fortica festival u zadarskoj Operi

Svi se sa radošću sjećamo prvog Fortica festivala koji se prvi put održao u lipnju prošlog desetljeća.

Piše: 


Upravo su krenule pripreme za drugo izdanje koje će biti produkcijski na istom nivou.

Lokacija ostaje ista – jedinstvena utvrda iz 17. stoljeća pokraj paškog mosta; party brod „Festini“ sa službenim warm up-om i afterom kroz Velebitski kanal sigurno će vas dovesti i odvesti sa Paške rive u gradu Pagu.

Domaći line up uz poneko iznenađenje kao i lokalni meštri od fotografije, videa, produkcije, lighta očekuju vas ove godine 27. lipnja. Povodom toga organizira se promotivni party pod konceptom Fortica clubbing ove subote, 29. veljače u zadarskom klubu Opera.

Cilj ovog partija je promocija festivala i ostvarivanje suradnje sa klubovima te daljnji rast na domaćoj elektroničkoj sceni.

Večer počinje u poznatom Kult Caffebaru gdje Vas zagrijava Vito Sviličić. Tako napunjeni pozitivnom energijom nasmijanih lica krenut ćete prema Operi koja svoja vrata otvara od 23:00. Prvi su na programu Groove Mastersi koji beskompromisno otvaraju večer svojim poznatim stilom i energičnim houseom.

Ovaj mladi dvojac već je postao dio Fortica obitelji i kao takvi zauzimaju posebno mjesto u njihovim srcima.

Nakon rezidenata festivala i kandidata za mlade DJ-e godine nagrade Ambasador, iz Zagreba stiže Milea koja će svoju energiju i progresivni techno zvuk nakon zagrebačkog Opera Cluba prenijeti i na zadarsku.

Za kraj večeri očekuje nas zajednička izvedba dvoje prijatelja, kolega, domaćih zadarskih snaga elektroničke scene Butters b2b Josip Milković aka Liquid koji će rasplesati i najizdržljivije.

Cijeli event ostati će zabilježen kamerom Robert Novak (Nova-cut) i Nadio Kralj.

Organizator se posebno zahvaljuje i ostalim članovima produkcije:

Josio Šindija – lightman
Dalibor Gojić – tehnical support
Rave or die & Less is more  Zadar – support

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2