Skip to main content
  • alt
  • 2.07.2014.

Zagrijavanje za Ultra Europe u Galleryju

Tjedan dana prije Ultra Europe 2014 festivala, Gallery Club Zagreb u suradnji s Heinekenom i Ultra Europe predstavlja završni  Ultra Europe 2014 countdown party. 

 
Ultra Europe je europska inačica najvećeg svjetskog  EDM festival Ultra Music Festival koji se održava svakog proljeća u Miamiju.  Nakon par bezuspješnih pokušaja organizatora da Ultra festival dovede u Europu, prvi Ultra Europe održao se 2013. godine upravo u Hrvatskoj. Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. do 13. srpnja  na stadionu Poljud. Dosad je objavljeno čak 59 izvođača, između ostalih i Armin Van Buuren, Hardwell, David Guetta, Tiesto, Carl Cox, Afrojack, Above & Beyond, Fedde le Grand, Eric Morillo, Sebastian Ingrosso, Alesso, Martin Garrix i još mnogi, a do početka festivala bit će ih objavljeno  još. Sve u svemu, svi najpoznatiji svjetski DJ-I sudjelovat će na ovom velikom događaju.
{youtube}2SE-LEEtqV4{/youtube}
 
Party u petak, 4. srpnja, bit će završni Countdown party za Ultru i savršeno zagrijavanje za festival. Kako sada Gallery ima izrazito atraktivnu terasu, u mogućnosti je napraviti fenomenalan Open Air event što je prigodno za Ultra festival. Petkom u Galleryju ima ponešto za svakoga tako da party nosi prigodan naziv Unisex Friday, a Ultra inačicu Unisex petka, na svoj  jedinstven način predstavit će vam  DJ Emilio Dalbello.  Ujedno je i službeni tulum svih pohodnika hrvatskih MBA postdiplomskih  studija, pa se očekuje prepun klub menadžera željnih zabave. Za dodatne informacije i za rezervacije nazovite 091/8980507.
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2