Skip to main content

Zatvaranje sezone Revelina uz dva party dana!

U ulici Sv. Dominika, tipa koji je jednom prodao sve svoje knjige kako bi pomogao siromašnim obiteljima uz rečenicu da "ne može učiti iz mrtvih koža, dok kraj njega umiru živi ljudi", na broju tri stoji jedna utvrda.

 
Njeni kameni zidovi, zakutci, procijepi i pogled na more koje vlaži dubrovačke obale učinile su ovo zdanje, nekoliko stoljeća nakon što je kamenje postavljeno na mjesto, onime što danas nosi prefiks kulturni klub. Klub spaja na jedno mjesto sve one koji vole kroz ton i vjeruju u iste ideale istine, plesa, prijateljstva i dugih noći. Nakon beskonačne niske priča koje je Revelin naslagao ovo ljeto bližimo se kraju sezone uz dva velika finalna partija.

 
Povući se sa stilom i zatvoriti jedno poglavlje je vještina koja ujedno zahtjeva i kolateralne vještine onih za pultom. Pa svoje s vama u prvoj večeri 30. rujna dijeli Kryder uz domaće ruke DANCElectricPHILIPEa, Audiometrica, Speeda, dBA, i PhiberOptica.
 
Tko je Kryder? Momak iz Manchestera u Londonu ubrzano se penje zvučnim pejzažem elektronike od 2010. i pokazao se kao jedan od najobećavajućih DJ-a mlađe generacije. Potpuno nezainteresiran za stroge odredbe žanrovskih razdjelnika, Kryder ih ruši stvarajući sasvim specifične priče. 2013. je označila golemi proboj kada je s Axtone Recordsa ispala traka koja slavi inherentnu ljepotu ženskog pola života, "Aphrodite" i oglasila startni pištolj za streloviti uspon. U uvjerenju da glazba znači slobodu i da ne bi trebala biti rezervirana za onoga koji ponudi najviše stvara i besplatni label Sosumi koji se specifično posvetio mladim umjetnicima u usponu. Još presvježi da bi imali golemu PR mašineriju iza sebe, Kryder im daje punu medijsku podršku i platformu s koje njihova glazba može krenuti u svijet.

 
 
Dan drugi velikog slavlja, 1. listopada, preuzima DJ Jurki uz ekipu podrške koju čini standardna ljetna postava Revelina koja je bila s nama i noć prije, a pridružuju im se i plesačice i hostese za dizanje žive. Svi domaći gosti upadaju apsolutno i potpuno besplatno, a bakanalije ne staju do opskurnih doba 2. listopada. Pa dođi, pleši, voli, isprati, uživaj, stavi točku na Revelinov "i"! Sve naši noći su vaše!
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2