Skip to main content
  • 29.05.2018.

Zrće Spring Break (woo-hoo) u osmom izdanju

Osmicu položiš na bok i kako obično nova perspektiva novo i donosi, dobiješ novu stvar – znak za beskonačno – a upravo takva bi trebala biti i magija proljeća uhvaćena u četiri dana glazbe, sunca, mora, struje, urlika, ruku i očiju uperenih prema zvjezdanom svodu.

Piše: 


Do sada ti je već jasno da život teče svojim tempom i da sve najbolje stvari u njemu započinju predigrama kako bi unutarnji motori upaljeni zabrujali iščekivanjem. Predigra je buđenje žudnje i ako si se ikada upitao, to je baš uloga koju proljeće igra kao interludij ljetu dok ti šapućeš "Još samo malo, još samo malo, još samo malo!" i križaš dane do godišnjeg. Križanje je pri kraju jer Spring Break kreće 31. svibnja i vibrira sve do 3. lipnja.

Legende ne nastaju preko noći, već konzistencijom sjajnosti, pa je tako i jedna domaća plaža u posljednjoj dekadi postala neizbježna stanica globalnih elektroničkih jezika. Teško da ćeš više moći govoriti o najparty mjestima pod suncem bez da Zrće uleti u priču. Kameni otok čvrstih ljudi zna stvari raditi samo jako, pa novo jako stiže na Zrće Spring Breaku Europe uz internacionalne DJ-e, warm-up partije, ples na pučini, uz pejzaže zvuka kojima pariraju jedino pogledi na izlazak sunca na horizontu.

Kao domaćini svoje party kape stavljaju sjajni klubovi – egzotično inklinirali Kalypso za after beach i noćne partyje i srce svega onoga plesnog – Aquarius. Bila je to 1992. kada je prvi Aquarius rođen u glavnome gradu, no kako bi se uskladio sa svojom nomenklaturnom sudbinom morska obala je vukla, i 2002. Zrće dobiva maritimnog brata zagrebačkog Aquariusa.

Ovaj zrćki mornar tako je kroz 16 godina postao gotovo sinonimnim s after beach partyjem, kada sunce krene prema horizontu, demoni uspavani podnevnom žegom traže zadovoljštinu na podiju. Pa tako uz Nervo, Timmyja i Trumpeta između ostalih, čekanje zore je neizbježno. Imaš li kartu, zagrli se, nemaš li je zagrli se povodom tješenja jer su rasprodane. No, da eliminiramo suzice u kavi vjerujemo u sjećanja i moć dobre atmosfere da putuje kroz vrijeme pa se stoga osjeti slobodnim oko svrnuti na sjećanja prošlog proljeća u after filmiću niže. Jaganjci na Pagu utihnu s razlogom – da slušaju. Enjoy i uzmi is break kako god okreneš!
{youtube}REAHLJ3GM0I{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk